reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry.
Ika a skąd to wino bezalkoholowe? Bo może też bym kupiła na jakaś imprezę.
Też mam kieliszek na butelkę 850ml :) pasuje do mnie rozmiarem :)
Dzisiaj u mnie grill odpada ale może jutro jak pogoda dopisze.
Idę sprzątać po remoncie, a tak mi się nie chce że szok. Ale syndrom wicia gniazda ciśnie i popycha do działania.
Miłego dnia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was sobotnie :)

Ja od rana porządki..zrobiłam sobie krótka przerwę i wcinam loda..Mam dziś lenia ale trzeba dom ogarnąć a potem morze auto bo też by się przydało..

Ale u nas wysyp Maj :) :) swoją drogą ładne imię to się niedziwie..

Co do ulubionych trunków..pisalam wczoraj ale post mi wcieło..Lubię wino Martini..albo drinki typu mohito czy Malibu z sokiem pomarańczowym lub bananowym ;) Mnie niezdarza się często pić a tym bardziej upijac..ale niepowiem swego czasu, kiedy byłam nastolatką.. poszalalam..teraz jakoś tego niepotrzebuje..Mowa o czasach przed ciążą..bo teraz wiadomo..

Wszystkie coś remontują..ale mnie jeszcze czeka ale tylko malowanie mieszkania i trochę zmiana sypialni..może w Kwietniu a może w Maju..jeszcze czas pokaze jak się wyrobimy..

Coś Lilith nam ucichła..i dawno niewidziałam postów od ewcia..

Wracam do sprzątania..miłego dnia dziewuchy :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

ŻonaGraja super :) witaj w Krakowie :) nawet dziś słonko świeci dla was :) jak się ogarniesz to pytaj :)
Aniek42 gratuluje córeczki :)
aim z której strony Krakowa jesteś ?
Karuzela leż i odpoczywaj

ja od rana piekę tort na jutro :) własny pomysł :) jak mi wyjdzie to się pochwalę :) Miłego dnia :*

Podgórze Duchackie
Kurcze ale byki robię z tym moim słownikiem w tel..często muszę po sto razy przemieniac to co chciałam napisać..bo tel wstawia co się jemu podoba..widzę byka morze zamiast może..aż razi.. ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to bardziej niż literówki zauważam twoje dwie kropki w każdym miejscu zamiast dwóch :D literówki są tu częste bo właśnie wiele dziewczyn pisze przez tel i często zmieniają się słowa :/ mi też i nie zawsze to zauważe i poprawie :/

Witam babeczki. Wstałam rano z mega energią już mam posprzątane i poprane no i co tu teraz robić...
Nie mam auta bo mąż do pracy pojechał i muszę siedzieć na miejscu. Wczoraj byłam u kumpeli z którą dawno się nie widziałam. Ma 3 dzieciaków 5 lat 2 lata 1rok. Z mężem rozstała się bo to człowiek który nie nadaje się do wspólnego życia no i sama wychowuje dzieci. Dzieciaki śliczne i kochane. Nie rozumiem jak można nie wychowywać takich wspaniałych dzieciaczków... Kumpela dała mi wózek za darmo po dzieciach więc będę go używać u rodziców. Mój oczywiście ładniejszy :) Zrobiłam dzieciakom spore zakupy jedzeniowe aby chociaż w ten sposób się odwdzięczyć...

Miłego dnia Wam życzę.

Cześć Kobietki [emoji3]

Aniek42 - witaj wśród lipcoweczek [emoji3]. Gratuluję córeczki - piękne imię dla niej wybraliscie [emoji5]. A Synkow w jakim masz wieku?

Pola - kochana współczuję Ci tego skurczu i podzielam ból - u mnie już trzecia zarwana nocka w tym tygodniu spowodowana skurczami w lydce (dzisiaj po 3:00 mnie przyatakowalo). Magnez nie wiele pomaga - chyba, ze zazyty w trakcie bólu (po 15 min jest lepiej), no pomimo, że biorę 2 tabl przed snem i tak mam atak. Nie chcę męża budzić, więc ze łzami w oczach schodze z łóżka i laze po mieszkaniu póki nie rozchodze bólu. Mam nadzieję, że nie będzie nam się to zdarzac codziennie - czego o Tobie i sobie życzę, bo oprócz bólu min 1h nocnego spania ucieka).

Karuzela - dobrze, ze sprawdziłas te skurcze na IP. Macica to nie lydka. Oby było lepiej!
P.S. Czujesz różnice po zmianie leku?

Patuszka - udanego grillowanka [emoji3].

Bułkaasia - współczuję zalania przez sąsiadów. Mi rok temu zalali łazienkę, więc wiem jak to potrafi irytować... I jak nieprzyjemne bywają wówczas rozmowy porozumiewawcze.

Tymuniek - a możesz mi na Pw przesłać linka do tego materaca?

Nie dobre Wy.. Tak temat alko tu ciągnąć [emoji14]. Mnie w ciąży ani % ani fajka nie pociągają...
Ale przy mojej Jadze ta "chcica" pojawiła się przy długim karmieniu cycem [emoji1]

Aaa - Zonograja - trzymam kciuki za szybkie odnalezienie się i pełne zaklimatyzowanie się w Krakowie :-). Będzie dobrze!

Ostatnia edycja:
Aga_k_m dziękuję, starszy syn ma 23 lata, młodszy 8. W tym roku właśnie jeszcze nas komunia czeka.
Współczuję tych skurczy dziewczyny...mnie na razie odpukać tylko brzuch trochę twardnie, ale nie groźnie.
Alkoholu zbytnio nie używałam(nie służy mi)
czasem wypijam wieczorem lampkę wina słodkiego, albo koniaczka z mężem, lubię drineczka malibu. Imprezowo prawie nigdy nie pijam, na ogół jestem kierowcą, niestety.
Wracając do tematu siary i cycorków, to moje i tak są spore, duże C, nawet D. Pokarmu zawsze miałam dużo, ale jakoś same piersi mi podczas karmienia zbytnio nie rosną, raczej robią się pełne i twarde. Siary na razie nie mam.
Dobra, koniec przerwy! Loda zjadłam, wracam do mycia okien!

Aniek, to faktycznie spora różnica wieku. Najstarszy to w sumie już nie dziecko, ja w jego wieku brałam ślub [emoji4]
Inka, podziwiam koleżankę. Ale skoro facet się nie nadawał, to dobrze zrobiła. Nie ma co się męczyć w takim związku..
Truskawka, super! 500g to już duży dzieciaczek [emoji4]

Ja zaszalałam i spacerowałam sobie przez ponad 1,5 godziny. Trochę wiało, ale kaptur na głowie i dało się wytrzymać. Ważne że piesełki zadowolone, teraz śpią jak zabite. Ogarnęłam też salon, a teraz wreszcie zaległam na kanapie i sobie odpoczywam. [emoji4]

hej :)

Dziś jest najpiękniejszy dzień w roku:) Cudne, ciepłe słońce, leżałam sobie w ogródku na leżaczku popijając kawkę:) ahh Mojego nie ma, pojechał na imprezkę pożegnalną kolegi z pracy, zaraz idę poćwiczyć bo osttanio znalazłąm fajny 56min zestaw i mega fajnie się po tym czułam. Likierki uwielbiam, wszelkiego rodzaju, zawsze jak jechałam do babci to mi nalewała adwokata:D

aa propos skurczy, mnie narazie omijają ale może dlatego, że oprócz witaminek jem też codziennie orzechy, które są bogate w mg. Może spróbujcie...?

Ostatnia edycja:
reklama
Witojcie moje Panie!

Dzis spotkanko z przyjaciolmi. Wymeczyli mnie na spacerze przez co wszystkie obowiazki domowe ciezko sie teraz wykonuje[emoji39] szczegolnie, ze zesmy zezarli cala cukiernie przy kawce...

Mezus z kolei pojechal ze swoim ziomkiem na lowisko rozpoczac sezon wedkarski...
Wrocil po godzinie...i musial sobie rzygnac...takze wypad mu sie udal, a mi doszlo pranie dywanika z toalety [emoji26]
Myslalam, ze bedzie wymietolony juz caly dzien a tutaj proszeee...mam aktywne towarzystwo przy jedzeniu[emoji28]

Dzieki tym zmianom slownika wypowiedzi staja sie jak rebus[emoji38] mozg musi popracowac zeby roszyfrowac co jest grane...hehe

Moje cycki na razie nic nie produkuja....[emoji6]

Alko...ja tam bym sie napila, nie bede ukrywac. Wino i deche serow i wedlin....o jezusie...[emoji21]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry