reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Aniek witaj [emoji5]

Bulkaasia wspolczuje [emoji17]

Inka super wozek,wyglada swietnie prawie jak nowy [emoji5]

Zonograja powodzenia.

Paninka marzy mi sie grill ale pogoda u mnie okropna. Ciagle pada..

reklama
ŻonaGraja, powodzenia!

White russian to wódka, kahlua (likier kawowy) i śmietanka. Jest słodki i przepyszny :D

Ahh, lampki wina na kanapie wieczorem też mi na początku brakowało. To był mój mały rytuał. Uwielbiam pić wino z wielkiego kieliszka. Ale zanim ponownie to zrobię to trochę czasu minie.. ;)

Nie wiem czy oglądałas może taki serial był Cougar Town z Courtney Cox. W tym serialu codziennie pily z koleżankami wino, miały takie kieliszki co mieściły pół bultelki wina. Na imprezy natomiast albo jak miały wielkiego dola były kieliszki, które mieściły cała butelkę wina- to tak apropos tego wielkiego kieliszka[emoji485][emoji6]
Ja natomiast bardzo piwo lubie- lubelska perłę[emoji4]
Zjadłam loda z McDonalda z karmelem i teraz mi niedobrze i gardło mnie boli[emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Anita7891 następna wizyta dopiero 24 kwiecień, ale przed świętami wybieramy się z mężem na USG4D żeby mieć film na pamiątkę to może wtedy się dowiemy. :) W przyszłym tygodniu dzwonię się umówić.
A większy rzeczywiście jest, bo wymiarami o tydzień wyprzedza termin.

Dziękuję za miłe powitanie.
Inka super wózek, my właśnie też w tym tygodniu kupiliśmy wózek, nic więcej na razie dla dzidzi nie mam.
Pumelova termin na 21 lipiec, ale powiedział lekarz, że może być wcześniej, dzidzia szybko rośnie, jest o 2 tygodnie większa. Jestem z Pszczyny (śląsk), blisko Tychów.
To moja 3 ciąża i oczekujemy Majeczki. Wcześniej były chłopaki.:)

Obudzil mnie przed chwila skurcz w lydce, lyknelam magnez i z powrotem do lozka, ale juz pewnie nie zasne:)
Musze pozapisywac tytuly tych seriali o ktorych piszecie:)
Udanej soboty Dziewczyny! Dzis ma byc ladna pogoda (przynajmniej u mnie):)

Dziękuję za miłe powitanie.
Inka super wózek, my właśnie też w tym tygodniu kupiliśmy wózek, nic więcej na razie dla dzidzi nie mam.
Pumelova termin na 21 lipiec, ale powiedział lekarz, że może być wcześniej, dzidzia szybko rośnie, jest o 2 tygodnie większa. Jestem z Pszczyny (śląsk), blisko Tychów.
To moja 3 ciąża i oczekujemy Majeczki. Wcześniej były chłopaki.:)
Oo super:) ja jestem z Mysłowic, ewella90 i maziajka są z Tychów [emoji14] jeszcze Megan jest z Katowic.

Jaki wózek wybraliście?:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak więc drogie Krakowianki i wy wszystkie kochane mamusie... Od jutra jesteśmy w Krakowie na osiedlu Oświecenia...
Haha jak zwykle druga strona Krakowa względem mnie xD dlaczego wszyscy tak uciekają z południa:p niemniej jakbyś się czuła samotna to jak kojarzę tramwaj 9 mi tam jedzie to możemy się umówić :)

reklama
Słoneczne dzień dobry[emoji4]

Aniek42 serdecznie witamy:-)

Inka, wózek w super stanie, zrobiłaś dobry interes[emoji106]

Przyszła Mamusia, świetne ujęcie, rośnie Maleństwo[emoji4]

ŻonaGraja, udanego startu w nowym miejscu[emoji106][emoji106][emoji106]

Misia, szybkiego ogarnięcia rozgardiaszu po remoncie[emoji123]
Pochwal się efektami remontu[emoji5]

Marzy mi się czasami ukochane Malibu z sokiem ananasowym[emoji16] Słodkie, nie czuć alkoholu i ani się obejrzysz a tu butelka pusta[emoji23]
Mała kopie zazwyczaj z prawej strony po skosie między pępkiem a miednicą.
Jak pisałyście o siarze to zauważyłam jedna maleńką kropelkę, lekko mętny płyn.
Ja już nie chce większych piersi, przed ciążą miałam spory biust a teraz to już niech nie rośnie, musiałam kupić nowy stanik miesiąc temu bo w poprzednich robią mi się z przodu "pośladki niemowlaka"[emoji23][emoji23]
Sezon grillowy zaczynamy jutro, marzę o kiełbasce i piersi z grilla[emoji7][emoji7]
Tak pisałyście o ciastach, że zaraz będę szukać jakiegoś pomysłu na lekkie ciasto, forum to niewyczerpane źródło informacji co bym zjadła nie wiedząc że miałam na to ochotę [emoji6]
Zaraz wstaje, nakarmię kotełki, ogarnę siebie i zmykam do pracy[emoji6]
Jestem już przestawiona na czas letni, bo kto przy zdrowych zmyslach budzi się o 5 rano zamiast 6.45[emoji12][emoji12]
Po pracy jadę do Gdańska na małe dzidziutkowe zakupy[emoji16]

Jak komuś brakuje słońca to zapraszam na Kaszuby, mamy pod dostatkiem od kilku dni[emoji5][emoji5]

Miłego dnia[emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry