reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova, jeszcze w tygodniu, jak chodzę do pracy to nie odczuwam tak bardzo że go nie ma. Ale weekendy to dramat, nie wiem co ze sobą zrobić..

Jeśli chodzi o drinki, to ja jestem fanką white russian. Jest przepyszny, ale też zdradliwy :D a ginu nie znoszę :p wściekłego psa nie piłam

reklama
ŻonaGraja cudownie że wszystko się udało:)

Madziazt doskonale Cię rozumiem:) przed L4 gotowałam byle co byle szybko:D ja też już nie mam ochoty;) ale na początku wina mi brakowało bo ja tak wieczorem lampkę lubilam[emoji173]

Kasia831 tak:p jest spoko ale nie jestem fanką wódki

Linoone rozumiem, w weekend byłoby ciezko. Też by mi było smutno. Ale nie jesteś sama!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

ŻonaGraja, powodzenia!

White russian to wódka, kahlua (likier kawowy) i śmietanka. Jest słodki i przepyszny :D

Ahh, lampki wina na kanapie wieczorem też mi na początku brakowało. To był mój mały rytuał. Uwielbiam pić wino z wielkiego kieliszka. Ale zanim ponownie to zrobię to trochę czasu minie.. ;)

Hej wieczorową porą... ja znów piekę placek na weekend tym razem maslankowy z truskawkami. Zamarynowalam też pierś z kurczaka w maślance na obiad. Mamy jutro gości i rozmyślam żeby zrobić 1 grilla w sezonie. Dziś było pięknie i dokonczylam zagrabiac ogródek. A teraz leżę bo kręgosłup daje o sobie znać.
Ja od wczoraj czuję ruchy w różnych miejscach, już nie poniżej pępka.
Dzidziol musiał się okręcić.

ŻonaGraja powodzenia ! :) super

Paninka ja upieklam placek jogurtowy ;) łatwy, szybki i smaczny bo juz jem ;)

Pumelova mój też jak szybko zasypia włączam serial, teraz oglądam orange is the new black, polecam :)

Miłego wieczoru :)

Kurcze wy tak o wypiekach a ja nie mogę ;( nawet jakoś tak nie przepadam za ciastami, wolę czekoladę ale jak nie można to się podświadomie chce.
Melduje że pomalowane i posprzątane już. Jutro tylko okno i zawiesić firanki bo za ciemno już było. No i trzeba posprzątać resztę domu. Czyli sobota będzie jak to sobota-dzień sprzątania.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Wy tu o piciu:-p Ja potrafiłam bardzo dużo wypić, ale za dużo i zbyt wiele złych rzeczy aby tym się chwalić. Czasem mam ochotę iść na taką imprezę porządną i się sponiewierać, ale na szczęście ta chęć po chwili mija;-) ;)
Ja szkołę rodzenia ogarnę w maju i już nie będę musiała się nikogo prosić aby mnie zawiózł czy pożyczył samochód , tylko szkoda że mąż nie będzie tam ze mną, z synem będzie musiał zostać.
A propos syn mi tak dał popalić dzisiaj, że nie ogarniam czemu tak chciałam drugiego boba ehhh . No nic. Pogoda się poprawiła więc mam nadzieję, że weekend w większości na dworzu spędzimy.
Laysy bym zjadła ymmmm :blink:

reklama
Alex co do biustu to chyba większość by tak chciala-jak na pewno :D

Aniek42 witaj :)

Przyszła Mamusia ale piękne ujęcie zrobil:) i sporo już wazy- stawiam na chłopaka a kiedy teraz wizytujesz?

ZonoGraja powodzenia-niech wam w nowym gniazdku się dobrze zyje:)

Panika też u mnie w domu planują grila a z pewnością miało być ognisko z kiełbaskami-okaże się jutro:)

Piszecie o alko-ja to słodkie wino nalewki domowej roboty i likiery:D
Jak zaszłam w ciąże to wszyscy w koło (jeszcze nie wiedząc o moim stanie) dawali mi je, a ja na detoksie;)
Miłego wieczoru i przespanej nocy

Do góry