reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Pumelova chyba Wam podkradłam pogodę :-) u mnie teraz słońce świeci i niebo zrobiło się błękitne :-) :-) :-) za to wieje jak cholera ;-)

reklama
Ja rozważam szpital MSWiA.
Madalińskiego jest piękny, ale mam jakies opory przed nim...
A o Wołoskiej jest mało opinii, ale wszystskie dobre. W tym mama chłopca z mojej grupy przedszkolnej powiedziała, ze bardzo poleca (a jakis rok temu rodziła tam córkę)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola o MSWiA tez słyszałam dobre opinie, ale ja podobnie jak Nika mam ginke z Madalińskiego, więc będzie mi tam raźniej. . . chociaż nawet do MSWiA mam chyba bliżej [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Witam!
Od rana wyje z bólu, mam lumbago! Moich leków na to nie mogę brać, paracetamol troszkę ulżyć pozwala ale chodzę jak stara babcia wygieta.
W pracy nic nie zrobiłam oprócz pogawędki z szefową i kazała iść do domu. To i poszłam ;)

U mnie 16 stopni... Cudownie jest...

Pumelova no właśnie ktoś nam ukradł słońce ;)
W tv pokazywali jutro już pogodę ładną zobaczymy :)

Ja jak porządki w szafie zrobiłam to mam tak przestronnie haha wszystko widzę na tych pustych półkach :p nie no zostały sukienki ze 2-3 (jedna w drodze) i koszule długie i koszulki jest co wybrać :)
Spodenki na lato kupie ale widziałam w wątku zakupów, to przejdę się wiosną do Pepco bo tych specjalnych z gumką nie chce :)

Abed mi też nic się nie chce ale nic nie musze robić no tylko iść do sklepu po pieczywo ;) czytam książkę bardzo fajna "Zostaw mnie", jakby któraś była ciekawa :)

abed chciałam pracować do 30/04. Już nawet papiery złożyłam, że od 1 maja idę na macierzyński ale po wczorajszej wizycie to tylko do Wielkanocy będę pracowała.

U mnie też okropna pogoda zschmurzone i pada deszcz... Pogoda jedynie do leżenia w łóżku. Korzystam jeszcze z ciszy zanim moje rozrabiaki wrócą z przedszkola.
Mogę się pochwalić, że do naszego grona w lipcu dołączy kolejna Młoda Dama :D ale się cieszę, czułam od początku, że to będzie dziewczynka tylko czekałam czy się potwierdzi. Mała jest zdrowa, waży 350 g i jest bardzo uparta, bo musiałam pół godziny spacerować po korytarzu żeby się dobrze odwróciła do badania.
Kamień spadł mi z serca, bo martwilam się się, że coś jest nie tak :D

Pumelova no właśnie ktoś nam ukradł słońce ;)
W tv pokazywali jutro już pogodę ładną zobaczymy :)

Ja jak porządki w szafie zrobiłam to mam tak przestronnie haha wszystko widzę na tych pustych półkach :p nie no zostały sukienki ze 2-3 (jedna w drodze) i koszule długie i koszulki jest co wybrać :)
Spodenki na lato kupie ale widziałam w wątku zakupów, to przejdę się wiosną do Pepco bo tych specjalnych z gumką nie chce :)

Abed mi też nic się nie chce ale nic nie musze robić no tylko iść do sklepu po pieczywo ;) czytam książkę bardzo fajna "Zostaw mnie", jakby któraś była ciekawa :)

Przyznaję się bez bicia, to Szwecja słonce ukradła[emoji6] [emoji295] u nas w końcu pierwszy słoneczny dzień i dziś resztki śniegu stopniało! Hurrra!!! W końcu i my mamy wiosnę!

U mnie też okropna pogoda zschmurzone i pada deszcz... Pogoda jedynie do leżenia w łóżku. Korzystam jeszcze z ciszy zanim moje rozrabiaki wrócą z przedszkola.
Mogę się pochwalić, że do naszego grona w lipcu dołączy kolejna Młoda Dama :D ale się cieszę, czułam od początku, że to będzie dziewczynka tylko czekałam czy się potwierdzi. Mała jest zdrowa, waży 350 g i jest bardzo uparta, bo musiałam pół godziny spacerować po korytarzu żeby się dobrze odwróciła do badania.
Kamień spadł mi z serca, bo martwilam się się, że coś jest nie tak :D

Gratuluje Córeczki![emoji4]

reklama
Do góry