reklama
aha83
kwietniówka '09
Ola o MSWiA tez słyszałam dobre opinie, ale ja podobnie jak Nika mam ginke z Madalińskiego, więc będzie mi tam raźniej. . . chociaż nawet do MSWiA mam chyba bliżej [emoji6]Ja rozważam szpital MSWiA.
Madalińskiego jest piękny, ale mam jakies opory przed nim...
A o Wołoskiej jest mało opinii, ale wszystskie dobre. W tym mama chłopca z mojej grupy przedszkolnej powiedziała, ze bardzo poleca (a jakis rok temu rodziła tam córkę)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Witam!
Od rana wyje z bólu, mam lumbago! Moich leków na to nie mogę brać, paracetamol troszkę ulżyć pozwala ale chodzę jak stara babcia wygieta.
W pracy nic nie zrobiłam oprócz pogawędki z szefową i kazała iść do domu. To i poszłam
U mnie 16 stopni... Cudownie jest...
Od rana wyje z bólu, mam lumbago! Moich leków na to nie mogę brać, paracetamol troszkę ulżyć pozwala ale chodzę jak stara babcia wygieta.
W pracy nic nie zrobiłam oprócz pogawędki z szefową i kazała iść do domu. To i poszłam
U mnie 16 stopni... Cudownie jest...
ewella90
Fanka BB :)
Pumelova no właśnie ktoś nam ukradł słońce
W tv pokazywali jutro już pogodę ładną zobaczymy
Ja jak porządki w szafie zrobiłam to mam tak przestronnie haha wszystko widzę na tych pustych półkach nie no zostały sukienki ze 2-3 (jedna w drodze) i koszule długie i koszulki jest co wybrać
Spodenki na lato kupie ale widziałam w wątku zakupów, to przejdę się wiosną do Pepco bo tych specjalnych z gumką nie chce
Abed mi też nic się nie chce ale nic nie musze robić no tylko iść do sklepu po pieczywo czytam książkę bardzo fajna "Zostaw mnie", jakby któraś była ciekawa
Ja jak porządki w szafie zrobiłam to mam tak przestronnie haha wszystko widzę na tych pustych półkach nie no zostały sukienki ze 2-3 (jedna w drodze) i koszule długie i koszulki jest co wybrać
Spodenki na lato kupie ale widziałam w wątku zakupów, to przejdę się wiosną do Pepco bo tych specjalnych z gumką nie chce
Abed mi też nic się nie chce ale nic nie musze robić no tylko iść do sklepu po pieczywo czytam książkę bardzo fajna "Zostaw mnie", jakby któraś była ciekawa
U mnie też okropna pogoda zschmurzone i pada deszcz... Pogoda jedynie do leżenia w łóżku. Korzystam jeszcze z ciszy zanim moje rozrabiaki wrócą z przedszkola.
Mogę się pochwalić, że do naszego grona w lipcu dołączy kolejna Młoda Dama ale się cieszę, czułam od początku, że to będzie dziewczynka tylko czekałam czy się potwierdzi. Mała jest zdrowa, waży 350 g i jest bardzo uparta, bo musiałam pół godziny spacerować po korytarzu żeby się dobrze odwróciła do badania.
Kamień spadł mi z serca, bo martwilam się się, że coś jest nie tak
Mogę się pochwalić, że do naszego grona w lipcu dołączy kolejna Młoda Dama ale się cieszę, czułam od początku, że to będzie dziewczynka tylko czekałam czy się potwierdzi. Mała jest zdrowa, waży 350 g i jest bardzo uparta, bo musiałam pół godziny spacerować po korytarzu żeby się dobrze odwróciła do badania.
Madziazt
Pumelova no właśnie ktoś nam ukradł słońce
Przyznaję się bez bicia, to Szwecja słonce ukradła[emoji6] [emoji295] u nas w końcu pierwszy słoneczny dzień i dziś resztki śniegu stopniało! Hurrra!!! W końcu i my mamy wiosnę!
Madziazt
U mnie też okropna pogoda zschmurzone i pada deszcz... Pogoda jedynie do leżenia w łóżku. Korzystam jeszcze z ciszy zanim moje rozrabiaki wrócą z przedszkola.
Gratuluje Córeczki![emoji4]
reklama
pumelova
Anet gratuluje!
Ewella oby jutro wróciło teraz się coś przebija ale to nie to samo [emoji14]
Ja się tak zabieram za ta szafę że zabrałam się za wystawianie butów na olx tylko ja kupuje za wysokie w których nie daje rady chodzić?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewella oby jutro wróciło teraz się coś przebija ale to nie to samo [emoji14]
Ja się tak zabieram za ta szafę że zabrałam się za wystawianie butów na olx tylko ja kupuje za wysokie w których nie daje rady chodzić?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom