reklama
Część Dziewczyny, u mnie też pochmurnie i deszczowo. Troszkę mi zaszkodziły wczorajsze wyjścia i znów mnie cherlac, więc dziś tylko autem po core do przedszkola smigne
Inka, Tęczowa jejku....Masakra tacy ludzie bez zrozumienia. U mnie na szczęście zrobili osobny pokój pobrań dla kobiet w ciąży, to jest świetne, bo nie trzeba siedzieć godzinami i czekać, albo narażać się na niemiłe komentarze.
Anet kciuki za połówkowe zaciśnięte!
Lilith współczuję przejść z tym brzuszkiem...Może faktycznie to kwestia delikatności skóry...
Też chce do Ikei....Wypatrzyłam sobie dla dzidziola taki śliczny szary kocyk bawełniany i lampkę chmurke, chciałabym obok łóżeczka powiesić
Dziewczyny, mam pytanie, chce zorganizować urodziny coreczce w kulkach, termin sobotni został jedynie na 10 rano, co o tym myślicie? Nie za wczesna godzina? Alternatywa to i niedziela 13 lub 15.30. Mój maz stwierdzil, że godzina 10 w sobotę idealna, będziemy mieli szybko z głowy, dzieciarnia się wyszaleje z rana, a rodzice nie będą mieli rozwalonego popoludnia
Inka, Tęczowa jejku....Masakra tacy ludzie bez zrozumienia. U mnie na szczęście zrobili osobny pokój pobrań dla kobiet w ciąży, to jest świetne, bo nie trzeba siedzieć godzinami i czekać, albo narażać się na niemiłe komentarze.
Lilith współczuję przejść z tym brzuszkiem...Może faktycznie to kwestia delikatności skóry...
Też chce do Ikei....Wypatrzyłam sobie dla dzidziola taki śliczny szary kocyk bawełniany i lampkę chmurke, chciałabym obok łóżeczka powiesić
Dziewczyny, mam pytanie, chce zorganizować urodziny coreczce w kulkach, termin sobotni został jedynie na 10 rano, co o tym myślicie? Nie za wczesna godzina? Alternatywa to i niedziela 13 lub 15.30. Mój maz stwierdzil, że godzina 10 w sobotę idealna, będziemy mieli szybko z głowy, dzieciarnia się wyszaleje z rana, a rodzice nie będą mieli rozwalonego popoludnia
tea80
Fanka BB :)
Witam się o poranku,
Byłam już w laboratorium,zrobiłam ft3,ft4,i hemoglobine glikemiczna,wyniki do odbioru po 14,kurcze mogłam jeszcze sobie zrobić ogólne krwi czy anemii nie mam bo dawno nie miałam robione,ale to następnym razem
Truskawka zapisałam sobie tytuł książki bo właśnie skończyłam swoją,będę szukać w bibliotece.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam już w laboratorium,zrobiłam ft3,ft4,i hemoglobine glikemiczna,wyniki do odbioru po 14,kurcze mogłam jeszcze sobie zrobić ogólne krwi czy anemii nie mam bo dawno nie miałam robione,ale to następnym razem
Truskawka zapisałam sobie tytuł książki bo właśnie skończyłam swoją,będę szukać w bibliotece.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hejkaa! w kwestii urodzin: my tez robiliśmy od 10 do 12tej i wyszło super! Tak ze nie jest za wcześnie wg mnie [emoji4][emoji4][emoji4]Część Dziewczyny, u mnie też pochmurnie i deszczowo. Troszkę mi zaszkodziły wczorajsze wyjścia i znów mnie cherlac, więc dziś tylko autem po core do przedszkola smigne
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Tea - u mnie objawy niedoczynności były od kilku lat a tsh było w normie. I moja pani dr zleciła usg tarczycy w sierpniu - wyszedl stan zapalny. Powiedziała, że jak zajde w ciążę to mam od razu do niej sie zgłosić zeby wlaczyc leczenie.
No i okazało się, że moja poprzednia ciąża była prowadzona juz przy stanie zapalnym tarczycy tylko nikt o tym nie wiedzial... dr sie spytała jak się córeczka rozwija umysłowo i się aż zdziwiła, że prawidłowo.
Tak ze jak Ci włączą hormony to myślę, że bedzie wszystko super!
No i okazało się, że moja poprzednia ciąża była prowadzona juz przy stanie zapalnym tarczycy tylko nikt o tym nie wiedzial... dr sie spytała jak się córeczka rozwija umysłowo i się aż zdziwiła, że prawidłowo.
Tak ze jak Ci włączą hormony to myślę, że bedzie wszystko super!
To mnie Kylesa uspokoilas, że nie będziemy jedyni z tortem na drugie śniadanie hihiHejkaa! w kwestii urodzin: my tez robiliśmy od 10 do 12tej i wyszło super! Tak ze nie jest za wcześnie wg mnie [emoji4][emoji4][emoji4]
ŻonaGraja- gratuluję życiowej zmiany! Baaardzo pozytywnie!
Buu ale u mnie dziś paskudnie... a od rana na nogach, już na 8 miałam wizytę... z dzidziolem wszystko super tylko objada mamę ;-) dostałam żelazo 2 razy dziennie, natomiast bakterii w moczu jest tak minimalnie za dużo, dr mówi że narazie nie ma co brać leków, kontrolujemy.
Ika, Kasiulka to ja chcę po sąsiedzku rodzić, na Solcu ;-). Koleżankę z Karowej odesłali na Madalińskiego, ale jest mega zadowolona :-)
Za 3 tyg robię obciążenie glukozą, moja dr od razu mówiła żebym albo kupiła cytrynową, albo zabrała ze sobą świeżą cytrynkę, będzie łatwiej znieść :-)
Ika, Kasiulka to ja chcę po sąsiedzku rodzić, na Solcu ;-). Koleżankę z Karowej odesłali na Madalińskiego, ale jest mega zadowolona :-)
Za 3 tyg robię obciążenie glukozą, moja dr od razu mówiła żebym albo kupiła cytrynową, albo zabrała ze sobą świeżą cytrynkę, będzie łatwiej znieść :-)
Inka ja tez wchodze bez kolejki i nawet.nie slucham co tam ludzie gadaja mam to w dupie nie bede siedziec godzinami glodna w ciazy dziecko w domu itp. Nikomu sie nie tlumacze ewentualnie mowie ze w ciazy mam pierwszenstwo i juz. Taka wredna jestem a co nalezy mi sie.
Nie denerwuj sie nastepnym razrm olej i absolutnie nie czekaj!!!!
Teczowa [emoji122][emoji122][emoji122] tak trzymac [emoji4]
Aga tez milam.robic w tym.tygodniu cukier ale przeloze na 24tc tak mi bedzie wygodniej w czasie. Ale Tobie powodzonka.
Nie denerwuj sie nastepnym razrm olej i absolutnie nie czekaj!!!!
Teczowa [emoji122][emoji122][emoji122] tak trzymac [emoji4]
Aga tez milam.robic w tym.tygodniu cukier ale przeloze na 24tc tak mi bedzie wygodniej w czasie. Ale Tobie powodzonka.
Ostatnia edycja:
reklama
Przyszła_Mamusiaa
Fanka BB :)
Hej, hej u mnie kataru ciąg dalszy i zatkany nos. Na badania wybiorę się w poniedziałek, chcę trochę wyzdrowieć.
@aha83 i jak tam samopoczucie po glukozie, da się wypić i wysiedzieć? Ja też w poniedziałek robię, też mam cytrynową kupioną.
U mnie pogoda całkiem całkiem, wczoraj okna z mężem umyliśmy i jest pięknie!!!!!
@aha83 i jak tam samopoczucie po glukozie, da się wypić i wysiedzieć? Ja też w poniedziałek robię, też mam cytrynową kupioną.
U mnie pogoda całkiem całkiem, wczoraj okna z mężem umyliśmy i jest pięknie!!!!!