reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny
Ja dzis idę na połówkowe, juz sie zaczął stresik :p czy wasi partnerzy byli z wami na połówkowych? Zastanawiam sie czy mojego brać ale nie wiem czy mnie nie będzie bardziej wkurzał.

U mnie maz czuje ruchy jak kładzie rękę i nawet był bardzo zdziwiony ze dziecko tak dużo sie rusza.

Pamelova widać było ci przeznaczone korzystać z wiadra skoro nawet w knajpie zepsuta wc haha :D

Morela, AIM współczuje takiego strachu przed pająkami, ja z obsesji boje sie głebokiej wody, nawet programów o nurkowaniu nie mogę oglądać bo dostaje palpitacji serca, nie wiem z czego to wynika, moze jakieś powiązanie z klaustrofobia :p

reklama
Hej :)

Truskawka ze mną mąż był :) nic się nie oddzywal chciał płeć znać i wiedzieć czy wszystko jest dobrze :) trzymam kciuki :*

Pumelova no widzisz jak pech to pech :p mogłaś wcześniej dzwonić po pizzeriach czy maja WC czynne :D ale kto by pomyślał, że nie czynne ;)
Ja czuję ręką ruchy a mój. .. głupio powiedzieć ale nie próbował dzisiaj mam zamiar mu pokazać jak będzie kopala :)

Przyszla_Mamusia gratuluję dziewczynki :)

Inka Miłego popołudnia z rodziną :)

Misia udanych porządków nie przemeczaj się :)

Patuszka oby Ci się udało chwile odpocząć :)
Ja też sama nie lubię być, wcześniej mąż pracował jako kierowca to nie było go cały tydzień to nie umiałam i kazała mu zmienić pracę po pół roku..nie był zły zrozumiał, że to bez sensu.

Aga_k_m pewnie leniuchujcie :) mój o dziwo dzisiaj wstał tak jak ja po 9 i juz zabrał się za naprawę laptopów i obróbkę zdjęć z koncertu co robił w czwartek wiec ja idę na spacer i popołudnie myślę, że spędzimy razem :)

Miłego dnia dziewczyny :)

Truskawka89 mąż zawsze gdy ma wolne to ze mną chodzi do ginka. Nawet jak jeszcze nie byłam w ciąży to też że mną w gabinecie był. A teraz dzwoni do lekarza i opowiada albo pyta o tematy bobasowe. Nawet umawia się z doktorem i chodzi po receptę dla mnie.

Przyszła Mamusia - gratuluję córeczki [emoji3]

Truskawka - trzymam kciuki za dzisiejsze polowkowe [emoji110][emoji110]
Na badaniach towarzyszył mi i mąż i córka - i było super [emoji5]

Czarnej głębi i ja się boję..
Pająki, myszy i szczury mnie brzydza, ale radzę sobie z tym jakoś (myszy i szczury przez ogon.. Ale będę się chyba musiała przyzwyczaić, bo kolejnym zwierzatkiem po swince morskiej będzie szczur..), a panika reaguje na węże i żmije.

Inka - a kto ma u Was urodzinki? [emoji6]. Brawo dla męża za totalne zaangażowanie [emoji106][emoji3]

Witajcie brzuszki :)

Ja właśnie zabieram się za sprzątanie..mam dziś lenia ale trzeba ruszyć z miejsca..

Pumelova to ci pech z tym kabelkiem..oby dziś miejsca które odwiedzisz miały sprawne toalety ;)

Lilith co u ciebie i dzieci ? Jak się czujecie..Cisza z twojej strony trochę martwi...mam nadzieję że wszystko w miarę ok..

U mnie podobnie ja czuję kopniaczki mocno a jak tylko mój synek czy partner kładą rękę na brzuchu to cisza..młoda wtedy taka spokojna...

Życzę wszystkim udanej soboty :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex u mnie też podobnie, dopiero wczoraj wieczorem (21tydz.) mąż wyczuł kopniaczki:) u mnie właśnie łożysko z przodu, wiec jest amortyzacja i nie czuć tak na zewnątrz ruchów (z córeczka też miałam łożysko z przodu, więc w sumie nie mam porównania).

Truskawka ja byłam sama na wszystkich USG- pierwszego trymestru , tych miałam dwa, polowkowym i nawet na nifty. Do gin też chodzę sama tylko jak byłam dwa razy na IP, to mąż ze mną pojechał.
Po prostu maz w tym czasie jest w pracy, albo zajmuje się córeczka, a ja nie chciałam jej brać na genetyczne, żeby się nie przestraszyla (mój gin od genetycznych jest bardzo oschly, to nie jest atmosfera dla dziecka, nawet nie wiem czy można tam z dzieckiem wchodzić).
Natomiast w pierwszej ciąży mąż chodził ze mną na wszystkie USG genetyczne i czasem do gin.
Tylko że on nie lubi tego widoku zdjęć (szczególnie 3D), hihi:) to go nie zmuszam:-D
Ps mozliwe, że wezmę córeczkę do mojego gin na podglądanie dzidziusia przez USG, bo on jest fajny i bardzo wyluzowany:)

Przyszła mamusia gratuluję córeczki!:)

Ostatnia edycja:
Truskawka moj tez byl ze mna na prenatalnych i tetaz na polowkowych tez [emoji5]

Przyszla Mamusia gratuluje coreczki [emoji6]

U mnie nikt nie czuje ruchow,tylko ja. Moze to przez lozyska z przodu..

reklama
Witam i udanego weekendu życzę

Truskawka89 powodzenia, ja dziś tez wizytuje [emoji6]

Ja co prawda ledwo chodzę, ale już prawie całą chatę posprzatalam, chłopaki od 8 na turnieju piłki nożnej, więc mam spokój.
Rosolek się gotuje a ja w ramach relaksu poczytam co u Was [emoji6]

3jgxhqvkn04csc4c.png

Do góry