reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzień dobry :)
A mi dziś dzidzia zrobiła super pobudkę, bo chyba pierwszy raz miała czkawke!! Jeszcze taka na wpół śpiącą a tu czuje pukanie w brzuchu i tak kilka razy. super uczucie :D
Miłego dnia dla Wszystkich :)

reklama
Cześć Dziewczyny! Widzę ze niektóre juz spać nie mogs[emoji6] mnie juz głowa boli ze za długo pospalam, bo organizm przyzwyczajony do wstawania przed 6ta.
Patyszka89 współczuje ze przed Toba tak intensywny weekend[emoji853] ja po całym tygodniu pracy w końcu odpocznę. Także współczuje ze wyjazdu Ukochanego. Mam nadzieje ze Ci szybko zleci.
Anet85 fajnie z ta czkawką[emoji4] czekam na nią z utęsknieniem, jeszcze w tej ciazy nie doświadczyłam.
Lilith mam nadzieje ze jakos się trzymacie i niedługo wszyscy będziecie w pełni zdrowi.

Pozdrawiam Mamuśki i życzę miłego dnia!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :)

Kurczę wspolczuje Wam rozstan z chlopami, ja myślę że nie przezylabym takiej rozłąki. Naszą największą to było 3tyg ale byliśmy że sobą tylko pół roku, a odkąd mieszkamy razem to nie wyobrażam sobie takiej rozłąki..

Byliśmy wczoraj w pizzerii bo nie mamy w domu kibelka i wyobraźcie sobie że była awaria wc w knajpie :D jak pech to pech
Panowie już zaczęli modernizacje, ja za godzinę wybywam do miejsc gdzie są toalety :D

Fajnie że już czujecie Wasi Panowie czują kopniaczki. Mój nic nie czuje chociaż mnie mocno kopie.. Może to z powodu łożyska z przodu? Jak myślicie?

Miłego dnia!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was.

Zawsze jak są urodziny w naszej rodzince to robimy małe przyjęcie a ja w tej ciąży taka leniwa że nie chciało mi się szykować jedzonka i zabieram siostrę i ojca dzisiaj na obiad do restauracji. Jesteśmy umówieni na 13. Będę kierowcą jak zawsze bo tylko ja niepijąca. Buziaki dziewuszki i miłego dnia.

Witajcie brzuszki :)

Ja właśnie zabieram się za sprzątanie..mam dziś lenia ale trzeba ruszyć z miejsca..

Pumelova to ci pech z tym kabelkiem..oby dziś miejsca które odwiedzisz miały sprawne toalety ;)

Lilith co u ciebie i dzieci ? Jak się czujecie..Cisza z twojej strony trochę martwi...mam nadzieję że wszystko w miarę ok..

U mnie podobnie ja czuję kopniaczki mocno a jak tylko mój synek czy partner kładą rękę na brzuchu to cisza..młoda wtedy taka spokojna...

Życzę wszystkim udanej soboty :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Anet u mnie taka sama pobudka i też po raz pierwszy :)
Pumelova mój też nie czuję, podejrzewam że przez tłuszczyk :/
Dziś u nas intensywnie. Malowanie kuchni i moje porządki w piwnicy, przynajmniej taki jest plan.
Miłej i efektywnej soboty dla wszystkich :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej wczoraj byliśmy z mężem na usg, ale tym zwykłym u innego lekarza i powiedział, że dziewczynka!!! :):) A jak zapytałam na ile to pewne to powiedział do mnie o co się zakładamy. :-DHehe
A na te USG 4D na razie nie pójdziemy, bo wczoraj do mnie zadzwonili i powiedzieli, że mają awarię sprzętu.
Miłego weekendu. :)

reklama
Cześć Kochane [emoji3]

Jeju... Dopiero wstałam, i pewnie jeszcze bym pospala, ale potrzeba skorzystania z WC wygrała. Mój M też jeszcze śpi, więc grzecznie leżę cichutko z boku [emoji6]. Jak z godzinkę się polenimy to się przecież nic nie stanie [emoji14].

Tymuniek - wspaniałą niespodziankę zrobił Wam Twój mąż [emoji3]. Mój teraz wraca do domu po 21:00, więc może coś dzisiaj bądź jutro wspólnie w trójkę wymyślimy.

Madziazt - rozumiem Twoj ból głowy z racji przedłużonego pospania. Od 2 tyg jestem na L4 a budzę się przed 5:00 (o 4:30 lub 5:00 wstawalam normalnie do pracy) - dopiero dzisiaj jakoś dłużej pospalam.

Patuszka - to rzeczywiście masz niezłe hałasy na tygodniu [emoji6].
Współczuję tak aktywnego weekendu, bo odpoczynek w naszym stanie to naprawdę potrzebna rzecz (a czym sie zajmujesz? Zaciekawiłas mnie tymi targami [emoji6]). Oby nieobecność męża szybko Ci minęła - też jestem z tych nieprzyzwyczajonych do rozlaki.

Pumelova - jak pech to pech [emoji1]. Oby dzisiaj panowie szybko załatwili problem szambowy [emoji5].

Anet, misia - gratuluję czkawek [emoji3]

Misia - powodzenia w porzadkach [emoji6].

Alex, Misia - u mnie też ani mąż ani Córa nie czują kopniaczkow. U mnie taka sama sytuacja jak u Alex - moje dziecko uspokaja się jak czuje rękę (w moja rękę jeszcze parę razy puknie, ale w ich za Chiny) bądź odkrywam brzuszek [emoji6]).

Do góry