reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Lilth nie martw sie to wirus jak to wirus, trzeba objawowo...
a na marcowkach zrobilysmy sobie "apteczke" tu screen
Ten tanno hermal to taki przyjemnie chlodzacy
Aim ja tez tak czytalam, ale nie wiem czy to efekt placebo ale mam wrazenie ze NA PRAWDE dziala. Co mi sie nie podobaja chlopaki troche pooaplikuje i nigdy sie nie rozkreca dalej.
Ta bostonka to w zasadzie jedyna i najgorsza choroba z jaka mielismy do czynienia
Kasiulka a dasz rade wyslac te liste mi na priv albo wkleic tak żeby byla cala?

reklama
Ewella, liluli, pola zdrowia dziewczyny, coś schyłek zimy zbiera żniwo.
Pumelova insuliny nie biorę, do niedawna miałam po jedzeniu dobre cukry, mimo że test obciążenia wyszedł kiepsko. Ale od dzisiaj walczę dieta żeby jak najdłużej tej insuliny nie brać.
Aga_k_m zdolniacha z Ciebie. Kiedyś za młodu też miałam zacięcie techniczno-plastyczne ale mi przeszło, teraz czekam na dzieci żeby do tego wrócić.
Lilith no ty to masz gorzej niż ja z katarem, co już trzy razy miałam po tydzień w ciąży. Rosół będzie dobry i dla Ciebie, no i czosnek ale jak są ranki w buzi to ciężko.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga no nie....i takie cudenka potrafisz wyczarowac,zazdroszcze!:)

Truskawka wolne swietna sprawa, nie krepuj sie tez spedzic calego dnia na kanapie jak tylko masz ochote;) gdzies przeczytalam, ze organizm ciezarnej wykonuje wieksza prace, nawet gdy ta lezy i pachnie na kanapie, od organizmu mezczyzny pracujacego w kamieniolomach/gornika hihi;)

Tymuniek fajnie, ze juz troszke Ci sie poprawilo, lepiej dzis przytrzymac taka lekkostrawna dietke.

Lilith jejciu, czyli Ty tez biedactwo....tego neosine chyba w ciazy nie wolno, ale do gardla lagodzi to tantum verde i to wolno. Maz pedzlowal sobie chyba fioletem i dentosept A, i to mu lagodzilo zmiany w buzi, ale nie wiem czy w ciazy mozna. Dobrze ze coreczka nie musi do szkoly chociaz z tym chodzic...

Pumelova umow sie, bo z zebami nie ma zartow, szczegolnie jak robi sie przetoka.

Przyszla mamusia ja zazywam prenatal duo, bo tam jest nsjwiecej omega, ale mam w morfologii slaba hemoglobine (W zeszlej ciazy tez mialam slaba, a bralam inne witaminy).

Maziajka wlasnie, a propos hemoglobiny, pomogi Ci burak forte, jest lepsza?

aga k m - nie jest tak źle, objawia się to wodą (przefiltrowaną czystą a nie gównem :D) w piwnicy. dziś nam przestrzelą rurę i będzie gitara. w sobotę chyba będą robić całe szambo bo mieliśmy to zrobić już rok temu i wtedy będę musiała sobie znaleźć jakiś inny kibelek faktycznie. dziś normalnie używam toalety, mniej spłukuję tylko :p

Przyszła Mamusiaa ja jakoś nie wierzę w moc witamin - biorę ciągle, ale nie sądzę żeby wpływały na samopoczucie. uważam że wit D poprawia humor ale ile trzebaby to brać żeby zadziałało. ja biorę femibion natal 2 ale drogie to jest. Na dobre sampoczucie polecam czekoladę :p

misia czyli jak przegrasz walkę z dietą to potem czeka Cię insulina? niefajnie. mam nadzieję że uda Ci się to opanować.

Pola wiem wiem, już mi się zrobiła przetoka 2 miesiące temu i byłam wyczyścić. moja dentystka powiedziała że bez rtg mi nie rozwierci bo oba zęby ona sama robiła kanałowo. a mnie potem żaden ząb nie bolał. powiedziała że fajnie jakbyśmy do lipca wytrzymały bez wiercenia bo szkoda zęba ruszać (nie wiemy który to bo mnie ćmił jeden ale jak do niej poszłam to nie bolał). jakby mnie bolał to mam natychmiast przyjść. wiem że z zębami nie ma żartów, ale zrobiłam sobie wtedy CRP i miałam niskie, teraz też sobie zrobię na wszelki wypadek bo panikuję okropnie że mam stan zapalny i zobaczymy. ja robiłam oba zęby kanałowo bez znieczulenia więc wiem że był wyczyszczone do końca dlatego ufam jej opinii.

Tymuniek oczyścisz się przynajmniej :D

Hejka

Pola troche sie poprawilo po braniu go przez 14 dni z 10.7 na 10.8 wiec jakby nie patrzec gorzej nie ma..zobaczymy co ginka w pn na to.

Tymuniek o zesz a byl maz w cukierni ..ja bym chyba ich tam zwyzywala.Dobrze ze juz lepiej.

Chorowitka zycze duzo zdrowia i sil! Mam nadzieje ze szybko przejdzie !

010igov35ye70zfx.png

Wendy, mi zdjecia zrobi maz. Mamy calkiem niezly aparat i oboektywy. Przy pierwszym synku mamy bardzo fajne, przy drugim mielismy spacer z fotografka

Pumelova ja mialam w 36 tc spacer w fotografka, brzuch juz byl brzydki za duzy. Ojejej to masakra z szambem

Ewella, Liluli, Pola zdrowka

Pola tiulowke Link do: SPÓDNICA TIULOWA 12 kol TUTU 134 140 146 152 158

Aga tak widzialam w hm takie ladne pudrowo-pastelowe. Twoje sa super mnie prace manulane wkurzaja

Lilth straszne z tym wychodzeniem, moze nie tyle dla chorego ale jednak siejecie wirusisko. Ale jak tak ma byc to musicie sie dostoswac. Tak fotki zrobi maz

Marcysia zaraz wrzucę

Załączniki

• IMG_5199.JPG
    IMG_5199.JPG
    166,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry