reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Kasiulka u mnie na.pewno bedzie czerwcowe bo cc bede miec:-) wiec pewnie ok 20.06 bedzie juz po.

010igov3fkey3mez.png

reklama
Hej dziewczyny wreszcie domek . Miałam dzisiaj straszny sen , że dostałam @ . Wiec ja wróciłam z pracy pierwsze co zrobiłam test . Moja kreska jest juz coraz mocniejsza a to dopiero 30dc . 28 listopada pierwsza wizyta . Niech ten czas leciii . :-)

Ja jestem po USG. Pęcherzyk wewnatrzmaciczny :) za 2 tyg. kolejne usg i sprawdzenie czy bije serduszko. Do tego czasu L4 i duphaston - przez plamienie z czwartku. Ojjj jaka jestem happy i jednoczesnie zestresowana zeby serduszko zaczelo bic!!! Badania zaleci mi po sprawdzeniu serduszka :)

Będzie Sarat!
Ja myśle ze tez Maziajka wg usg jutro zaczynam 10 tc. W poniedziałek zeszły maluch miał ponad 2 cm
Maziajka a skąd wiesz ze cc będziesz miala

Ostatnia edycja:
To podobnie do mnie :) tzn ja byłam u lekarza w 5t2d był pęcherzyk a w pecherzyku coś pulsowalo :) teraz idę w czwartek to będzie 7t2d i liczę na to ze usłyszę serduszko [emoji173]

p19uvfxmn6t6amgl.png

reklama
Jak tam nasze szpitalne kolezabki Tea Hajmal jak po obchodzie mowili cos?

witajcie,
Czytam was, ale ledwo doganiam , a o odpisywaniu to już bardzo nie ma mowy, trzymam za wszystkie z was kciuki :)
ja już w domu wyszłam na siłę bo chcieli mnie trzymać do środy- czwartku ,
Dalej nie wiem czy jest ok wiec ide jutro do ginekologa prywatnie tego u którego byłam przed zajściem w ciąże, bo ten mój stary jest teraz ordynatorem w szpitalu i nic nie chciał powiedzieć oprócz tego - nie widać, powinno być widać, nie ma jak zobaczyć, wielkość nie adekwatna do tygodnia i td . A ten mój nowy patrzy na mnie i mówi WIDAĆ. A tak na całkiem chłodno to jutro ide do tego nowego na wizytę prywatną a w czwartek wieczorem do szpitala na kontrole. Boje sie czekać do czwartku a jutro jest jedyny dzień kiedy ten nowy przyjmuje wiec sie umówiłam. Krwawienie miałam tylko raz po badaniu, potem plamiłam jeden dzień, 5 dni spokoju i znów plamienie 1 dzień, aż sie boję co bedzie dalej, ale co ma być to bedzie. Co do usg to robili mi przy przyjęciu stary dr mówił ze pecherzyk 8mm i że nic nie widać w nim nic, następne badanie robili mi po 3 dniach i mówili o ile dobrze ich zrozumiałam ze pęcherzyk urósł i jeden ze widzi a drugi ze nie widzi coś w nim. Nie wiem komu wierzyć ale myśle ze stary mówi od strony pesymistycznej żeby ewentualny ból po stracie był mniejszy i zeby mnie przygotować jesli by sie nie udało. Boje sie jutrzejszej wizyty mam dopiero o 17:30 ale może bedzie dobrze. Przy tym wszystkim co przechodzę powiem wam szczerze to że mnie bolą piersi, jestem słaba, i mi niedobrze to stało sie mało istotne.

Ostatnia edycja:
Do góry