reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

ewella mam nadzieję! muszę znaleźć kogoś kto mi będzie wózek pchał a ja sobie będę jeździła :D hahaha amiszka :D

aga k m - kurczę jak było ciepło to też miałam rozpięty płaszcz zimowy, teraz byliśmy na spacerze to się ledwo zapięłam bo bluzę założyłam.. zaczynam się bac :o
ponczo? wyglądałabym jak buka :D

aim - to dlatego w tesco tylu emerytow?! :D

inka no własnie poza szybkowarem się długo robi :D:D bo ja to tak 3h robię :D

integral mój na mnie mówi kulka od 2 dni jak mnie zobaczył w rajtkach :D

reklama
Pumelowa i ty i ja kulki [emoji12] ja jak buka wygladalam w galeri jak sukienki wybieralam. Cos strasznego. Teraz kulka a za miesiac czy dwa bedzie scania!!!! Ciezarowka jak nic.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe jedyny okres w zyciu gdy nie muszę wciągać brzucha. Korzystam ile się da. Mam szare ponczo plaszczowe, kiedyś kupiłam dla mamy, czasem je zakłada na jakiś inny płaszcz, bo ja strasznie podziewa, tak twierdzi, i musi mieć coś przy ciele. Muszę je obejrzeć. Dla mnie sukienki to tragedia obecnie, wyglądam jak buka właśnie. Mierzyłam w literę A z myślą o weselu ale tragedia.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Cos czuje ze zakopie sie w postach od wczoraj :D

Ja jestem z chlopcami na tydzien w u swoich rodzicow, a tu jakos bardziej zabiegana jestem. W naszym mieszkaniu remoncik...

Misia brawo za basenik! Ja bylam na razie dwa razy. Ale odpowiada mi tylko zabka przy kraulu i grzbiecie ciagnie mnie brzuch. Udalo mi sie zrobic 20x2 po 25m

Megan laktacja rusza!!

Chybra z autkiem to bedzie nowa jakosc życia

Lilth szkoda mi Ciebie caly czas cos die Ciebie czepia, ale Ty i tak po prad z tymi dolegliwosciami i dzialasz i sie nie poddajesz. Brawo

Tymuniek fajowe! Synek taki grzeczny sie wydaje, nie ma w oczkach lobuzerkich iskier, ktore maja moi chlopcy

Morela bo te dzieci tak szybko rosnal ;(. Wspolczuje niedyspozycji
Rosniemy rosniemy w sile i centymetry
Ojej zdrowka dla Lenki

Megan gratuluje zakupu!

Pola ale fajnie ze mozecie tak wyskoczyc, zdrowka dla coreczki

Aga a moze cukier Ci spadl? Warto miec jakis batonik chocby owsiany...

Anet w ktorym tygodniu jestes ze nadal chudniesz? I jaka masz wage wykwciowa? Norma, niedowaga czy nadwaga? Ja Ci troszke zazdro barku apetytu. Ja sie musze stopowac :(

Przyszla mama rozumiem Twoj strach o ile dasz rade zjedz nawet i tabliczke czekolady, poodychaj mocno przepona. U mnie tez dni ciszy sie na poczatku zdarzaly. Z chlopcami nawet i w pozniejszej ciazy. Straszne to jest

Karuzela... szkoda ze biegowki nie uzywaliscie. U nas Grzes 3latka 2mce po wczesniejszym biegowkowym sezonie pojechal od razu na 2 kolkach. Bylismy w szoku. Ale rowerek 16 cali decathlonowy bardzo polecam

Inka ciesze sie ze sie przekonalas do garnuszka. A dobry ten rosolek? Bo ja mie robilam nigdy w szybkowarze, wyadawalo mi sie ze rosol lubi dlugo na lekkim ogniu

Aim i ja wlaczylam cwiczenia 5-6 razy w tyg. Ostatnie pare dni cwicze to

Ja tez dzis caly dzien na nozkach, lapiemy ile mozemy

Załączniki

• IMG_5147.JPG
    IMG_5147.JPG
    229,8 KB · Wyświetleń: 80
O tak te wciaganie brzucha to racja. Nie da sie nawet.

Dokonalysmy wyboru ,albo ekstra ksztalty, albo dzidzia.... ehhh jest nadzieja ze potem znowu z nas laski beda :-)
Tylko jak se pomysle ze to juz 8 kg do przodu [emoji33] a jeszcze 19 tygodni. Pozostaje sie moglic zeby gastro szybko minelo[emoji13]

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral u mnie zaczęła się chyba ostra gastrofaza. Zjadłam lody, potem 2kanapki z serkiem i pomidorem i szczypiorkiem, a teraz mam ochotę na płatki z mlekiem. Ale nie zjem, wytrzymam. Za to mąż od jutra wraca do pracy :( już mu upichcilam obiadek. Dostanie pudełeczka z ciemnym ryżem, kurczakiem pieczonym i brokułami. Do tego kefirek. Wróci dopiero po siłowni więc pewnie koło 20.
Kasiulka ty to masz kondycję. Będziesz mnie po porodzie motywować. Ja nie mam jakoś powera ćwiczyć w domu dlatego chodziłam na aerobik, potem na siłownie, a teraz na basen. Rowerek magnetyczny w piwnicy się kurzy, nie umiem w domu.
O zapomniałam napisać że ostatnio czuję dzidzia już tuż pod pępkiem.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Integral haha trudno mi uwierzyć że się tak powiększamy:D

Misia ja też będę szukać na wesele i też mnie to przeraża :D

Kasiulka śliczne widoki na spacerze:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest 22.30 a ja w łóżku jabłko wcinam,dzieciaki w łóżku można się wyłożyć,też byliśmy na spacerku w lesie,u nas było 12 stopni ale bez słońca i mnie w kurtce zimowej zimno było,ja to zmarzluch okropny jestem.
Jutro po południu jedziemy na polowkowe i przy okazji Mc flurry zalicze,już nie mogę się doczekać.
Dobrej nocki wam życzę

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry