Madziazt, Twój komfort najważniejszy. Jeszcze jak masz możliwości to wspaniałe.
Co do dzieci, mój zawsze na antybiotyku chodzi do lrzedszkola, jak nie ma gorączki to jest Oki.. Córka również, ma już 4 rok 100% obecność. Zasmarkane dzieci to tu normalna rzecz, nic mnie nie zaskakuje ale przez pierwsze lata przezywalam ogólne szoki, jeszcze mieszkam w rejonie hmm specyficznym dość..
Na gorączkę dają paracetamol. Zakaz chodzenia jest tylko z wymiotami i biegunka.
W szkole zadania domowe raz na miesiąc może.
Dziś były rozmowy z nauczycielem.. Moja jest w ostatniej klasie.. I jedna z lasek jeszcze się czytać sprawniej uczy hahaha.. Kiedyś do nas przychodziła ale ukradła mi pomadki dl ust a jak mąż ja woził do szkoły to nam drobniaki z tyłu w drzwiach ginely..
Kasia no niestety tak to jest w takich szkołach.. Żal dziecka ale chyba wiedziała co robi jak go tam zapisywala..
Megan i dobrze, że już po przemyśleniach i dochodzeniu i wiosną fakt, ogromny plusik. Jeszcze brzuszkiem można się oichwalic
na prawdę miło, że jesteś :*
Co do tej karty Europejskiej. Kuzyn ostatnio przyleciał ze Szkocji do polski i się rozchorowal.. Karty brak, ubezpieczenia j ponoć troszkę zapłacił za lekarza, wiec faktycznie lepiej być przygotowanym.
Madziaz to mój brzuszek wydaje mi się być spory, choć wciąż mniejszy niż w 1 ciąży.
Maziajka juz tuż tuż. Jeszcze jak pisałam, chce do maja być gotowa to miesiąc w plecy. Ciesze się bardzo i w końcu ten tydzień szybciej mi przeleciał.
Karuzela, trzymam mocno kciuki by było wszystko dobrze!!
Kasiulka świetne wieści i nadal tak zazdraszczam Ci tego 25 skonczonego.. U mnie jeszcze ponad tydzień czekania. Tez mam w maju usg, chyba 3 ale to z 32 tc a takto nadal czekam na wezwanie na 28-29tc
dopiero wtedy dowiem się co z szyjka oj..
Pu,elova, smacznego. Również bardzo lubię
Megan piękne, gratuluję. Kiedy oglądasz kiecki??
Aha nie rozchodzi Ci się spojenie lonowe??
Inka połóż się, jak się uda zasnąć jutro vedzie nowy, lepszy dzień!
A co z bulkasia??