reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra kurcze to powodzenia :D

Pola@ jak Ci przejdzie to się wstrzymaj chyba że masz niedługo wizytę i i tak musisz zrobić. Ja nie znoszę robić tego badania, bo mycie się przed sikaniem jest dla mnie mega wyczynem:D a co do tel to mam dużego pecha, spadł mi ostatni na ziemię ale siedziałam na schodach więc spadł z 10 cm i mi się szybka zbila:(

Tymuniek ja jeszcze nic nie kupiłam, tylko zapisuje wszystko.. boję się jakoś:pp

Aaggaa ale robisz pyszności!! Zazdroszczę, muszę coś zaplanować w tym tygodniu:))

Misia jaki hambek! [emoji7]haha rozumiem że nie tylko mój mąż je w ciąży więcej :D

Morela ja też czytałam że od stycznia. Na pewno nasze medyczne dziewczyny będą wiedziały:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja i tak w przyszlym tyg. mam zrobic to badanie, bo mam za tydzien wizyte u gina i zalecenie zeby zrobic,to zrobie juz jutro;)

Ewella trzymam kciuki za polowkowe!:)

reklama
Pumelova, Pola dzięki im wcześniej trzymane kciuki tym lepiej ;) nie no jestem dobrej myśli :) badanie mam w Tychach :)

Tzn byli, mnie nie było musiałam napisać gdzie byłam, wytłumaczyć się i teraz 30 dni oni maja na odp. Czy mi wierzą czy nie..tak zostawiają kartkę w skrzynce kiedy i o której byli.

Pumelova zostawiaja kartke z inf.ze byla kontrola.

Lilith biedna,zdrowiej Kochana [emoji4]

Sylver tez ostatnio mialam tel.tylko do polaczen bo moj oddalam na gwarancje. I zdalam sobie sprawe ze sie uzaleznilam w ciazy od internetu [emoji51]

My dzis mielismy badanie polowkowe. Wszystko jest super,mozg,przeplywy. I napewno bedzie synus,bo jak to lekarz powiedzial takiego kutasika jak maly wystawil nie da sie nie zauwazyc [emoji23]
Dzis mamy 20tc5d i malutki ma 390g. [emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Liluli, gratuluję :-)

Lilith, doczekałaś się?

Ja póki co zakupiłam 3 pajace. We wtorek mam wizytę i po niej też podjadę coś kupić. Bałam się owszem, ba! Nadal się boję, ale co ma być, to będzie, a takie zakupy dodają wiary, że będzie dobrze :-)

cześć dziewczyny:)
My po rosołku - ostatnio co tydzień mój robi hehe Chyba to moja ulubiona zupa podczas ciąży:)

Czytałam gdzieś, że na tym etapie ciąży mogą pojawiać się przebarwienia na twarzy no i zauważyłam od kilku dni u siebie. Dziś to jestem w czerwone ciapki - ani korektoru nie mam, ani pudru bo generalnie nie uzywam. Chyba zakupię skoro mam tak wyglądać :) Wczoraj kupiliśmy pierwsze trzy ciuszki dla Emilki. Wogóle od piątku był spór o imię. Bo fakt jest faktem, że przez pierwsze 3 miesiące mówiłam do dzidzi Emilka bo mój R był bezkompromisowy w tym temacie. Poddawałam mu też imię Milenka, ale nie!! Emilka i koniec! A jak wracaliśmy ze skanu to powiedział w samochodzie, że Milenka jeszcze jest ładne - ucieszyłam się, że mu się odmieniło ale on znów że jednak Emilka i Emilka. No i w sumie to przed chwilą się poddałam. Emilka czy Milenka - tylko inny układ liter hehe A skróty do tych imion są takie same:)

Kasia, a jaki jest skrót od Milenka, bo chyba się nie spotkałam. Miałam w grupie Emilke kiedyś i rodzice mówili na nią Milka. Była też dziewczynka, która miała na imię Emi i to było pełne imię.

Ja odpoczywam dziś po weekendzie imprezowym. W piątek była mała rozgrzewka przed parapetowka, bo była tylko jedna para ale wczoraj ledwo się pomiescilismy :-) w szczytowym momencie było chyba ze 20 osób, a najmłodszy miał 10 miesięcy :-) 3 kolegów zostało na noc, więc poranek też był wesoły :-) to pierwsza moja taka duża impreza na trzeźwo. Myślałam, że będzie gorzej, ale całkiem nieźle to zniosłam :p

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jak na razie mam 3 bodziaki, ale w najbliższym czasie chce dokupić resztę ubranek. Potem, jakos pewnie w maju, chcę już tylko dokupywac te większe sprzęty, czyli wózek itp.

@Ika89 podziwiam za tyle osób w domu! Dla mnie 6-8 osób na raz to max :D no ale my mamy dość mało miejsca

Ja też wczoraj zaliczyłam imprezę na trzeźwo. Nie lubię tak.. ale wytrzymałam do 1 i się zwinęliśmy do domu. Po powrocie od razu padłam ;)

Do góry