reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Hej dziewczyny czy macie już jakieś rzeczy dla swoich maluszków powiem wam szczerze że z chęcią bym coś kupowała jednak obawa jakaś jest w sklepach czasami są mega wyprzedaże:-p

reklama
Inka - a sprobuj sobie tego kremiku na ogoloną sikore [emoji4] mi pomaga [emoji4] zawsze sobie trzasne przed ginkiem warstewke co by ladna byla [emoji38]
1488110779-aaaaaa.jpeg

Sylver - kurdeee ja mam to samo, wlasnie leze w wannie z nowym telefonem...centralnie nad woda...[emoji19]

Lillith - Ty wlosowy krejzolu[emoji4]. A poza tym to do spania/odpoczywania! Latasz w te i we w te to nic dziwnego, ze prawie zwłoki! [emoji57]

Widze, ze nie tylko ja nie ogarniam jak towarzystwo pije a ja nie [emoji28] niektore spotkania na trzezwo sa ciezkie...fakt[emoji12] a tu by winko...[emoji4]

Wczoraj znow zrobilam tone golabkow! Dzis zapasteryzowane i zaniose Tacie zeby zabral w delegacje.
A dzis robie hamburgery z kotletem wolowym. Ktoras z dziewczyn mi zrobila smaczka!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Misia powiem Ci, ze wlasnie przebilas maziajke, w produkcji mojego slinotoku!!!! Aleeeee wypas! Mniam!

Co do kupowania ciuszkow to ja tez jeszcze nie bylam przekonana, ze to juz ten czas...ale! W 5-10-15 byly wyprzedaze i nie wytrzymalam, zrobilam maly zakup. Z reszta chyba poczekam do kwietnia;-)

Dziewczyny jak to z tymi szczepieniami jest. Miało od 1.01.17 R. wejść darmowe szczepionki na pneumokoki a teraz czytam - wprawdzie to tylko magazyn "dziecko" ale piszą tam , że od 1.12.17 czyli naszych nie obejmie. Zgłupiałam.
1488116224-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Chybra kurcze to powodzenia :D

Pola@ jak Ci przejdzie to się wstrzymaj chyba że masz niedługo wizytę i i tak musisz zrobić. Ja nie znoszę robić tego badania, bo mycie się przed sikaniem jest dla mnie mega wyczynem:D a co do tel to mam dużego pecha, spadł mi ostatni na ziemię ale siedziałam na schodach więc spadł z 10 cm i mi się szybka zbila:(

Tymuniek ja jeszcze nic nie kupiłam, tylko zapisuje wszystko.. boję się jakoś:pp

Aaggaa ale robisz pyszności!! Zazdroszczę, muszę coś zaplanować w tym tygodniu:))

Misia jaki hambek! [emoji7]haha rozumiem że nie tylko mój mąż je w ciąży więcej :D

Morela ja też czytałam że od stycznia. Na pewno nasze medyczne dziewczyny będą wiedziały:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)

My na ostatki lezelismy w łóżku i ogladalismy filmy, w piątek mój miał spotkanie z kolegami ale, że nie pije to na spokojnie :)

Lilith oby szybko pomogli, ból zęba najgorsze... ja się obawiam żeby mnie nie zaczęły boleć zęby co musze zrobić pi porodzie,narazić cisza i niech tak zostanie :D

A ja z telefonami jakoś mam szczęście nic nigdy mi nie spadło, wpadło do WC czy gdzieś ;) mam prysznic wiec tam z nim nie chodzę kładę na pralkę żeby muzyka grała :D
Ubranka czasami coś kupię, ale u mnie nie ma żadnego smyka czy jakiegoś takiego sklepu wiec dopiero jak z siostra pojadę do Katowic to pewnie coś pokupuje :)
A teraz będzie dalej zus na mnie polowal wiec siedzieć w domu będę haha ;)

Juz we wtorek badanie polowkowe :D stresik mały jest już a co dopiero we wtorek..dobrze, że wcześniej mam wizytę u endokrynologa to czymś się zajmę :)

AAggAA ja do golabkow juz się 2tyg zbieram żeby zrobić i jakoś nie umie ..może w przyszłym tyg ;)

Morela ale jaja...tez czytałam ze od stycznia miało być za darmo...

Miłego popołudnia

reklama
Ewella będzie dobrze :) połówkowe masz w kato czy w Tychach? Będę trzymać kciuki! A jak sobie poradziłas z zusem? W ogóle jak jest kontrola to oni potem coś zostawiają w skrzynce?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry