reklama
Gosiaczek,gratulacje !
W ogóle jak tak was czytam,o tych dolegliwościach różnych i porodach,to aż mnie tu i ówdzie pobolewać zaczyna ....ogólnie to bardzo spoko znoszę finisz,chyba nawet lepiej niż z córką .dziś byłam na wizycie i gin powiedział,że poród się zbliża,ale to jeszcze nie dziś i dobrze,że nie dziś bo dopiero jutro kurier przywiezie paczkę z koszulkami do szpitala ....chyba czas spakować torbę ;P.....pewnie ostatnia jestem,co???
Dobrej,przespanej nocki dziewczynki !
W ogóle jak tak was czytam,o tych dolegliwościach różnych i porodach,to aż mnie tu i ówdzie pobolewać zaczyna ....ogólnie to bardzo spoko znoszę finisz,chyba nawet lepiej niż z córką .dziś byłam na wizycie i gin powiedział,że poród się zbliża,ale to jeszcze nie dziś i dobrze,że nie dziś bo dopiero jutro kurier przywiezie paczkę z koszulkami do szpitala ....chyba czas spakować torbę ;P.....pewnie ostatnia jestem,co???
julia2s
Fanka BB :)
Gosiaczek,gratulacje !
Nie przejmuj sie. Ja w poniedzialek dokupowalam rzeczy a pakowalam sie w nocy bo mnie przeczucie tknelo. Gdyby nie to nic bym nie miala hihi
julia2s
A w ogole troche was postrasze. Dostalam swoj wypis i infekcja ktora mam ja i maly to sepsa...
ewczis76
A ja spac nie moge ... Ovladam glupoty w tv... Mam taka zgage i tabletki nie pomagaja ....
ewczis76
Ale zeby jescze cos ciekawego szlo .... A ja chodze po domu i szukam tabletek na zgage .... Jak ja bym chciala miec juz maluszka przy sobie , bym miala zajecie ....
reklama
ewczis76
Jak durna baba probuje wszystkich sposobow na zgage ... Ide grzac szkalnke mleka moze znajde ten idealny sposob na zgage ....