reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gosiaczek,gratulacje :)!

W ogóle jak tak was czytam,o tych dolegliwościach różnych i porodach,to aż mnie tu i ówdzie pobolewać zaczyna ;)....ogólnie to bardzo spoko znoszę finisz,chyba nawet lepiej niż z córką :).dziś byłam na wizycie i gin powiedział,że poród się zbliża,ale to jeszcze nie dziś :) i dobrze,że nie dziś bo dopiero jutro kurier przywiezie paczkę z koszulkami do szpitala :)....chyba czas spakować torbę ;P.....pewnie ostatnia jestem,co???

Dobrej,przespanej nocki dziewczynki :)!

Gosiaczek,gratulacje :)!

W ogóle jak tak was czytam,o tych dolegliwościach różnych i porodach,to aż mnie tu i ówdzie pobolewać zaczyna ;)....ogólnie to bardzo spoko znoszę finisz,chyba nawet lepiej niż z córką :).dziś byłam na wizycie i gin powiedział,że poród się zbliża,ale to jeszcze nie dziś :) i dobrze,że nie dziś bo dopiero jutro kurier przywiezie paczkę z koszulkami do szpitala :)....chyba czas spakować torbę ;P.....pewnie ostatnia jestem,co???

Dobrej,przespanej nocki dziewczynki :)!

Nie przejmuj sie. Ja w poniedzialek dokupowalam rzeczy a pakowalam sie w nocy bo mnie przeczucie tknelo. Gdyby nie to nic bym nie miala hihi

Malf ja też nie mam jeszcze spakowanej torby, na razie tego nie robię bo mam przeczucie że jak będzie gotowa to będzie potrzebna, a to dopiero 34tc.

Ja też sie już nie mogę doczekać spotkania z małym. I tak nie mogę spać, a tak miałabym co robić:-) ale niech jeszcze posiedzi w brzuchu przynajmniej z 3 tyg. A w tv faktycznie lipa...

reklama
Do góry