reklama
michasia30
Fanka BB :)
Dzieki dziewczyny wczoraj o 23:20 zostałam ciocia mały ma 49 cm i waży 2350 gramm. Jaki malutki ale urodził się ponad dwa tygodnie za wcześniej.
Miłego dnia
><
basica_21
Zaangażowana w BB
Gratulacje [emoji4]Dzieki dziewczyny wczoraj o 23:20 zostałam ciocia mały ma 49 cm i waży 2350 gramm. Jaki malutki ale urodził się ponad dwa tygodnie za wcześniej.
Miłego dnia
martyska1223
Patka ale super
Mnie boli gardło, jestem wsciekła bo nie mam na nic ochoty, bolą mnie mięśnie a święta tuż tuż. Niby nie organizuje ich u siebie bo idziemy do T mamy na śniadanie no ale chciałam mieć wszystko naszykowane i posprzątane. A z głową jak bańka to średnio coś zrobie.. ;/
Wczoraj po raz pierwszy Tomek poczuł na przedramieniu kopniaczka od małej <3
Hej! Co się stało z moim suwaczkiem ??!
Mnie boli gardło, jestem wsciekła bo nie mam na nic ochoty, bolą mnie mięśnie a święta tuż tuż. Niby nie organizuje ich u siebie bo idziemy do T mamy na śniadanie no ale chciałam mieć wszystko naszykowane i posprzątane. A z głową jak bańka to średnio coś zrobie.. ;/
Wczoraj po raz pierwszy Tomek poczuł na przedramieniu kopniaczka od małej <3
Hej! Co się stało z moim suwaczkiem ??!
P
pani.olga
Gość
Patka, gratulacje dla siostry. ale super
Thriade, biorąc pod uwagę moją dwuletnią królewnę, to nawet na zwolnieniu raczej rano sobie nie pośpię ...ewentualnie mogłabym pokimać sobie z nią w trakcie popołudniowej drzemki .myślę, że pewnie w kwietniu wezmę już L4 i posiedzę sobie w domku
Pani.olga, ja też uwielbiam spędzać czas z moimi rodzicami, zwłaszcza, że jestem ich kochana jedynaczkę ,ale spotkać się czy nawet razem wyjechać, to coś zupełnie innego niż mieszkać razem...a kiedy w grę wchodzą (tak jak było to u mnie) 4 pokolenia pod jednym dachem, to robi się co najmniej "duszno"
Angi, a u mnie niestety jak już się obudzę to no way, żebym zasnęła :|.czym dłużej leżę i patrzę w sufit tym bardziej zaczynam się denerwować, że za niedługo muszę wstawać i tym bardziej się wybudzam, a kiedy czas wyskakiwać z pościeli, to wtedy jestem nieprzytomna .na szczęście dziś było lepiej, przespałam ciągiem z 6 godzin , ale może to zasługa miłego wieczoru z T .....
Patka, gratulacje siostrzeńca !ależ mały okruszek
Miłego dnia dziewczyny !
Pani.olga, ja też uwielbiam spędzać czas z moimi rodzicami, zwłaszcza, że jestem ich kochana jedynaczkę ,ale spotkać się czy nawet razem wyjechać, to coś zupełnie innego niż mieszkać razem...a kiedy w grę wchodzą (tak jak było to u mnie) 4 pokolenia pod jednym dachem, to robi się co najmniej "duszno"
Angi, a u mnie niestety jak już się obudzę to no way, żebym zasnęła :|.czym dłużej leżę i patrzę w sufit tym bardziej zaczynam się denerwować, że za niedługo muszę wstawać i tym bardziej się wybudzam, a kiedy czas wyskakiwać z pościeli, to wtedy jestem nieprzytomna .na szczęście dziś było lepiej, przespałam ciągiem z 6 godzin , ale może to zasługa miłego wieczoru z T .....
Patka, gratulacje siostrzeńca !ależ mały okruszek
Miłego dnia dziewczyny !
Ostatnia edycja:
karolina859
Witam dziewczyny w ten pochmurny dzień . Jak się dzisiaj czujecie ? Moja malutka kopie mnie nie mal już w każdy chyba organ bardzo ruchliwa dziewczynka z niej jest gdzieś przeczytałam że na tym etapie to normalne , pózniej dzidzia się uspokoi ale mnie to cieszy bo wiem że wszystko z nią w porządku Dziś też biorę się za końcówkę sprzątania przed świętami ... po lekku ogarnęłam całe mieszkanie łącznie z oknami .. oddałam mnóstwo ciuchów do domu samotnej matki gdyż wątpię że po ciąży zmieszczę się w nie he he .
A ja z kolei odkryłam dziś gwóźdź w nowiutkiej, drogiej oponie. Dobrze, że czujnik ciśnienia mi zapiszczal.Tak własnie zrobilam juz wysłuchałam i pojechal do blacharza
reklama
ewczis76
Bylam u lekarza ... Mam skierowanie do diabetyka bo wyniki mialam takie 92,198,176....