reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Patka gratulacje!

A ja zaraz jadę na badania. Nie zmrużyłam dzisiaj oka. Mam nadzieję, że aż taka bezsenność to tylko kilkudniowy epizod.

reklama
Patka ale super ;)

Mnie boli gardło, jestem wsciekła bo nie mam na nic ochoty, bolą mnie mięśnie a święta tuż tuż. Niby nie organizuje ich u siebie bo idziemy do T mamy na śniadanie no ale chciałam mieć wszystko naszykowane i posprzątane. A z głową jak bańka to średnio coś zrobie.. ;/
Wczoraj po raz pierwszy Tomek poczuł na przedramieniu kopniaczka od małej <3

Hej! Co się stało z moim suwaczkiem ??!:confused:

Patka gratulacje dla siostry i ciebie:o
Siedzę właśnie na badaniach, ta glukoza to prawdziwe okropienstwo jak mi niedobrze i słabo i strasznie mi się chce po niej spać:(

Ostatnia edycja:
Thriade, biorąc pod uwagę moją dwuletnią królewnę, to nawet na zwolnieniu raczej rano sobie nie pośpię :)...ewentualnie mogłabym pokimać sobie z nią w trakcie popołudniowej drzemki :).myślę, że pewnie w kwietniu wezmę już L4 i posiedzę sobie w domku :)

Pani.olga, ja też uwielbiam spędzać czas z moimi rodzicami, zwłaszcza, że jestem ich kochana jedynaczkę ;),ale spotkać się czy nawet razem wyjechać, to coś zupełnie innego niż mieszkać razem...a kiedy w grę wchodzą (tak jak było to u mnie) 4 pokolenia pod jednym dachem, to robi się co najmniej "duszno" ;)

Angi, a u mnie niestety jak już się obudzę to no way, żebym zasnęła :|.czym dłużej leżę i patrzę w sufit tym bardziej zaczynam się denerwować, że za niedługo muszę wstawać i tym bardziej się wybudzam, a kiedy czas wyskakiwać z pościeli, to wtedy jestem nieprzytomna :(.na szczęście dziś było lepiej, przespałam ciągiem z 6 godzin :), ale może to zasługa miłego wieczoru z T ;).....

Patka, gratulacje siostrzeńca :)!ależ mały okruszek :)

Miłego dnia dziewczyny :)!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny w ten pochmurny dzień . Jak się dzisiaj czujecie ? Moja malutka kopie mnie nie mal już w każdy chyba organ :) bardzo ruchliwa dziewczynka z niej jest :) gdzieś przeczytałam że na tym etapie to normalne , pózniej dzidzia się uspokoi ale mnie to cieszy bo wiem że wszystko z nią w porządku :) Dziś też biorę się za końcówkę sprzątania przed świętami ... po lekku ogarnęłam całe mieszkanie łącznie z oknami .. oddałam mnóstwo ciuchów do domu samotnej matki gdyż wątpię że po ciąży zmieszczę się w nie he he .

reklama
Do góry