reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Może polecacie kogoś w Krakowie lub okolicach Bytomia?( będę i tu i tu ;))

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Jeśli masz jechać na jedno usg to warto żeby było porządnie zrobione. W Krakowie najlepsze usg, także genetyczne, robią tu: www.dobreusg.pl | . Wszystkie koleżanki dzieciate mi polecały, lekarka też mnie tu wysłała na genetyczne. Musisz się wcześniej umówić, tam jest dużo chętnych. Cena zależy od rodzaju usg, czy zwykłe położnicze, czy genetyczne czy z przepływami etc., więc lepiej popytać przez telefon.

reklama
hej dziewczyny pomóżcie! od wczoraj od południa męczy mnie mega rozwolnienie.. co zjem, wypiję zaraz biegnę do wc.. do tego jeszcze hemoroid mi wyskoczył.. pomocy!!! znacie coś dobrego na zastopowanie ?

hej dziewczyny pomóżcie! od wczoraj od południa męczy mnie mega rozwolnienie.. co zjem, wypiję zaraz biegnę do wc.. do tego jeszcze hemoroid mi wyskoczył.. pomocy!!! znacie coś dobrego na zastopowanie ?

Ja ze stresu dostałam takiego rozeolnienia,pij dużo żebyś się nie odwodniła,z naturalnych metod koleżance lekarz zalecił jeść dużo winogronu
Ja bym jednak skonsultowała z lekarzem,może wirusa jakiegoś złapałaś:/
Qurcze jak temp nie spadnie porządnie na "-" to nas na wiosnę wykończą te wirusy:/

reklama
Witam wszystkie Panie;), piszę w tym akurat dziale poniewaz w swojej pracy na studia badam aktywność fizyczną przyszłych mam. Czekam na ocene aktywności kobiet w 1 trymestrze ciąży. Jednak jeśli pamietacie jak to było w waszym przypadku w pierwszych 3 miesiacach to wypełnijcie równiez moja ankietę
wink.gif

Będe bardzo wdzięczna jeśli pomożecie mi w napisaniu tej, jakże ciekawej pracy
wink.gif
Przesyłam ankietę do wypełnienia z góry dziekuje za pomoc.

link: http://www.ankietka....et-w-ciazy.html

Pozdrawiam.

Do góry