reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Mam pytanie do dziewczyn które są w trzeciej ciąży .. jak się czujecie dziewczyny ?

Mnie katar rozłożył chyba na amen.. ani gorąca herbata nie pomaga ani kąpiel.. :baffled:

reklama
hej ja już w miarę dobrze, przez około 3 tyg męczyły mnie ciągle mdłości, byłam zmęczona bolała mnie głowa.. ale od tygodnia praktycznie dolegliwości mineły, zaczynam mieć apetyt ( ale nie na słodkie) :) tylko w nocy coś spać nie mogę.. to moja trzecia ciąża brzuszek mi urósł i już się zaokrągliłam :) więc zdrówka dla ciebie :)

Martyska super jest film Pierwszy Krzyk, ale to o porodach:)

Moja trzecia ciąża przebiega podobnie do poprzednich: jestem zmęczona i śpiąca. Do tego mam większe smaki niż w poprzednich ciążach i kilka razy mi było niedobrze, ale na szczęście ani teraz ani poprzednio nie wymiotowałam. Troszkę bolą mnie sutki, ale na szczęście minimalnie, co mnie bardzo cieszy, bo nie przeszkadza to w karmieniu. W drugiej ciąży jak tylko synek opróżnił pierś to go odczepiałam tak mnie bolało, teraz luz.

Mi też już nieźle widać brzuch, zaraz nie będzie go jak ukryć, a rodzinie planujemy powiedzieć dopiero w Boże Narodzenie, nie wiem, czy uda się utrzymać tajemnicę przez mój brzuchol. Kg nadal zero na plusie, ale to żadna nadzieja, bo w poprzednich ciążach też tak było i dopiero później poszło, ech.

Kurcze jak ja współczuję tym z Was, co tak rano wstają, ja bym chyba nie dała rady. U nas wstajemy 7-7:30, bo tak się budzą dzieci, potem mamy leniwy poranek do 9 i dopiero mąż starszego do przedszkola odwozi i leci do pracy.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny w niedziele mialam lekkie plamienie co przyprawilo mnie prawie o zawal a wiec dzisiaj z samego rana bylam u lekarza. i wreszcie zobaczylam malenstwo i uslyszalam seruszko ale sie wzruszylam

u mnie nastroj jest super moj m stwierdzil ze moglabym caly czas chodzic w ciazy. mam caly czas banana na twarzy i ciagle bym sie przytulala hehe

Co do hormonów to dzisiaj mam ochotę wszystkich zabić... no prawie każdy mnie denerwuje.
W pracy kiedyś wiedziały tylko dwie najwazniejsze osoby a dzisiaj się dowiedziałam, że już wszyscy wiedzą no i plotkują.
Jak mogę pracować dalej tak ciężko... powiedziały co wiedziały... Bardzo chętnie przejmę ich pracę no ale dla angielek zwykła praca to ciężka praca więc jak się jest w ciąży to już masakra. Powinnam się zamknąć w domu i nie ruszać? O ludzie... wydaje mi się, że potrafię ocenić czy coś jest dla mnie ciężkie do zrobienia czy nie.
Ah i to spojrzenie ludzi którzy ''dyskretnie'' chcą zobaczyć czy widać mi już brzuch...
Biedny R. zaraz wraca z pracy oby tylko nie powiedział niczego po czym wybuchne... ;)

I zmęczona tez jestem. Popołudniowa drzemka to podstawa ;)

Zdrówka dziewczyny, nie dajcie się chorobie :)

Jesteśmy i my.. padam na buzię.. nic nie ogarnięte ehh ehh

Przyszły mi moje książki :)))))))))))))))))))))))))))))))) ale dziś nie mam siły już na czytanie ehhh

Jutro ambitnie wstaje rano i biorę się za robotę... nie ma to tamto.. piękne czasu gdzie mamusia posprzątała i ugotowała minęły ;)

asia_asia jak wizyta?

Dobranoc dziewczyny :))))

PS przypominam o liście lipcówek :) nick i przewidywana data porodu na pw do mnie po proszę :cool2:

A jeszcze jedno.

Niech mi któraś wyjaśni proszę po kolei, jak 2 latkowi, co gdzie mam wcisnąć i dodać link url (lub jaki inny link? html?) by suwaczek działał.
Mój dodałam kilka dni temu i stoi w miejscu sam się nie przesuwa :( :( :(

Z góry bardzo ale to bardzo dziękuje :*

I jeszcze jedna kwestia jak dodać ich kilka... ehh zaczyna brakować mi do tego cierpliwości chyba :/

ja w w 3 ciązy no w zasadzie to 5 to czuje sie dobrze, mdlości to prawie nigdy nie mialam, jestem tylko wyczulona na zapachy, brzuszek mam...wlasnie ogladam spodnie ciazowe bo musze kupić bo moje juz ledwo sie dopinają a nie chce sie sciskać niepotrzebnie. no i szybko sie męcze.

Katar mam na dobre wczoraj sobie zrobilam infalacje troche pomoglo

A wczoraj póżnym wieczorem zmarl mi teśćiu wiec poł nocy czekalismy na pogotowie i na zaklad pogrzebowy...dzis ja jade z mlodym na testy audiologiczne do katowic bo niestety nie da sie przesunąć bo terminy sa okrobpne a m zalatwiać wszystko

Cześć dziewczynki :-)
Przeprasza, że wczoraj nie napisałam jak po wizycie. Dzidziuś ma się dobrze, rośnie sobie i rośnie :-) Słyszałam jak bije jego serduszko, aż się łezka w oku zakręciła ;-);-);-) Jestem PRZESZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kunda współczuje :((( mało ciekawa sytuacja z teściem. No i przykro że nie doczekał świąt. Mam nadzieję że nie cierpiał no i że szybko uda wam się po załatwiać formalności.

asia_asia super że wszystko ok :)

Lece brać się za jakąś robotę :) Miłego dnia dziewczyny :)

Do góry