reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Witam

za oknem słoneczko pogoda prawie wiosenna. Mnie przerażają najbliższe miesiące, zwłaszcza że na termin porodu to mam termin ćwiczeń okulistycznych z młodym....choć znając moje szczęście to już w czerwcu urodzę

Mili, ja robiłam dopiero po terminie @

Dziewczyny, które mają małe Skarby w domu....mam do was pytanie - nosić czy absolutnie nie???Mam córeczkę, która za kilka dni skończy dwa latka i jest straszną przylepą, uwielbia wskoczyć do mamy na rączki i się poprzytulać :-). Co radzicie, żeby wilk był syty i owca cała:-D?

Ewelak i ile Ci beta wyszła tak wcześnie?

Malf, ja mojego 3 latka nie noszę. Wiadomo są sytuacje typu wyjmowanie z wanny czy coś, ale staram się raczej unikać. Przytulamy się na łożku czy na podłodze, bez noszenia

Malf ja tlumaczyłam, że nie mogę jej nosić bo Dzidziusiowi coś może się stać ;-) Staramy się dużo przytulać, ale na siedząco. Już powoli załapała chyba, bo na prośbę ,,mama wniesiesz mnie na górę'', sama sobie odpowiada ,,a dam rade jednak, bo w brzuszku jest dzidziuś" ;-)
Anieok beta była na poziomie 30,36. A robiłam też wczoraj i było już 1126 :-D

No właśnie i tu jest problem, bo po pierwsze - wasze dzieciaczki ciut starsze od mojej Lalki i na pewno więcej rozumieją, a po drugie - nie chce póki co jej nic o dzidzi wspominać, żeby wiadomość się nie rozeszła :hmm:.....Podobnie jak z pierwszą ciążą z "obwieszczeniem" zamierzamy z mężem poczekać do ok. 12 tyg.

no cóż, trzeba będzie znaleźć jakiś złoty środek :)....

Ostatnia edycja:
reklama
Ja 3 dni przed terminem @ miałam 34 i mi się malutko wydawało, dwa dni później było już ponad 90, ale możliwe że owulacje miałam później. Stąd się ciekawie :)

Jak z objawami u was?

Do góry