reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Ewelak No cóż chyba jakos niefortunnie trafiłaś.
Nie dziwie sie Twojej panice i wizycie na IP bo w poprzedniej ciazy miałam krwawienie w 8,16,20 tyg i za każdym razem tez jechałam na IP, jednak takich przygód jak Ty nie miałam. Za każdym razem badanie ginekologiczne, usg, badania krwi itp. Czułam ze traktują mnie tam poważnie, a moze tez dlatego ze lekarz prowadzący ciąże tam pracuje, nie wiem.

reklama
Bardzo nieśmiało się witam. Dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreski, w ogóle tego nie planowałam ale po pierwszym szoku nawet się cieszę. Choć M nadal w szoku :-)
Termin mam na 7 lipca ale podejrzewam że bedzie wcześniej

Witam się również,chciałabym do Was dołaczyć.w sobote przypadał termin @ zrobiłam test,wyszła bladziutka kreska po paru min.wczoraj też blada ale,już widoczna.@ nie przyszła,piersi bolą i apetyt maam niesamowity więc jednak chyba ciąża jest!staraliśmy się jakieś 5 m-cy,jestem po stracie ,w styczniu urodziłam córeczke w 16 t.c.niesamowity zbieg okoliczności bo tak samo zaszłam w tamtą ciążę.Michasia miała się urodzić 1 lipca,teraz kalkulator ciążowy wyliczył mi na 8 lipca.

reklama
Do góry