Thriade - a gdzie będziesz mieszkać?
bo ja korzystałam z nzozu w PCZ na legnickiej i tam do dr Kędrackiej
Klara będziemy mieszkać niedaleko LuxMedu przy Wołowskiej. Dziękuję za polecenie pediatry :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Thriade - a gdzie będziesz mieszkać?
bo ja korzystałam z nzozu w PCZ na legnickiej i tam do dr Kędrackiej
Ja biorę swoją do siebie do łóżka i karmie na leżąco, to zaraz po karmieniu zasypia i już do rana ze mną spi, budzi sie jeszcze na jedno karmienie i śpi do rana. Początkowo nie zasypiala od razu, gadała, jęczała troche, ale nauczyla sie że jestem obok i leżala spokojnie a teraz od razu zasypia.
juz dziewczyny pisaly-duzo wietrzyc i przemywac spirytusemKikut nam nie odpadł jeszcze. Macie jakieś sposoby, żeby to przyspieszyć? Może za delikatnie się z nim obchodzę? Czyszczę patyczkiem i Octeniseptem.
ja jestem z WroZa 2 tygodnie przeprowadzamy się do Wrocławia. Nareszcie mąż pozna uroki bycia tatą na co dzień :-) Kiedyś któraś z Was pisała, że mieszka w tym mieście. Help, help przypomnijcie :-)
moja spi w dzien czesto na brzuszku, to pozycja dobra dla bioderek i brzuszka. Tylko trzeba miec malucha na okuPołożyłam moja mała na brzuszku, a ona zasnęła.. ile czasu może tak leżeć ? Powinnam ja odwrócić na plecki ??
Jak sobie poradzić z zastojem,bolesnym zgrubieniem w piersi?
Za 2 tygodnie przeprowadzamy się do Wrocławia. Nareszcie mąż pozna uroki bycia tatą na co dzień :-) Kiedyś któraś z Was pisała, że mieszka w tym mieście. Help, help przypomnijcie :-)