basica_21
Zaangażowana w BB
U mnie też wszystko było w porządku i nic się nie zanosiło na poród.[emoji4] a tu psikusa mi dziecko zrobiło[emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Thriade, ja urodziłam 20 godzin po tym jak zaczął Odchodzić mi czop. Ale mój był mocno podbarwiony.
Basica gratulacje!
Mnie zaczął wreszcie odchodzić czop. Ciekawe czy to zasługa pani doktor. A może mój organizm wreszcie skumal, że już pora.
Basica gratulacje!!!
Thriade kciukasy, oby poszło!!!!!!!!
U mnie z nawałem trochę lepiej, ale nadal ciężko. Pilnuję, żeby młodego przynajmniej co 2 godziny przystawiać i czasem ściągam odrobinkę laktatorem. Cały czas leżę, bo wtedy piersi tak nie doskwierają. Noc minęła super, Stefek spał od 23 do 7 z przerwami tylko na karmienie.
Thriade a ty rodzisz w szpitalu Żeromskiego w Krakowie? Ja też w Krakowie bo tam chodze do lekarza ale na Siemiradzkiego. Zobaczymy jak będzie bo opinie ma różne. Tak się dopytuję o ten Żeromskiego bo wczoraj w zastępstwie mnie badała lekarka z niego.