reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Olga hormony sie unormuja ja tez miala 2 dni zalamki a teraz jest juz wszystko ok u ciebie tez tak bedzie:-) trzymam mocno kciuki za laktacje
ola powodzenia
u mnie tez dzis burzy nie bylo tylko troche wiatr sie zerwal i ledwo co popadalo ale przynajmniej chlodniej jest

reklama
Ja po wizycie i co? Szyjka długa i zamknięta;) Spoko mam jeszcze dużo czasu:) To pewnie po to te skurcze, żeby tam się coś ruszyło wreszcie.

Angi w nocy były dwie mega burze z giga ulewą, musiałaś przespać;)

U nas tez była giga burza .. ja zjadłam sniadanie wypiłam herbatkę, odpaliłam wiatraki i chwilowo leżę bo jakoś nie mam na nic siły, zasnęłam o 8 nie dawno wstałam a przecież całą noc spałam i teraz gdyby znajoma nie zadzwoniła to bym pewno dalej spala :o

Ja tez po wizycie. Jak byłam podłączona pod ktg to oczywiście były tylko pojedyncze małe skurcze a jak mnie odlaczyla to miałam mocne :D lekarka powiedziała ze jak mam dużo tych przepowiadajacych skurczy to torba do szpitala ma byc gotowa bo może w każdej chwili się zaczac :D

Ja po wizycie i co? Szyjka długa i zamknięta;) Spoko mam jeszcze dużo czasu:) To pewnie po to te skurcze, żeby tam się coś ruszyło wreszcie.

Angi w nocy były dwie mega burze z giga ulewą, musiałaś przespać;)

No właśnie nie.. :D po prostu na Targówku przeszło bokiem ;) fakt ok 4 było różowo aż dziwnie, trochę grzmiało i trochę po padało ale żeby waliło czy coś to nie ;) zresztą nawet te grzmoty to było słychać że są daleko ;)

Ja na Mokotowie, więc w sumie kawał drogi z Targówka:)

Dostałam skierowanie na KTG dopiero na termin z USG czyli 21 lipca (z OM mam 19), ale nie udało mi się zapisać, bo w całym szpitalu padł system, godzinę czekałam i sobie poszłam, niezły bajzel im się tam zrobił.

reklama
Do góry