reklama
Edysiek
odkrywca
Kroczek pewnie pyszne, ale to bomba kaloryczna ;-)
Ja i tak ostatnio stanowczo za dużo słodyczy jem, a to przez to że dostaliśmy wypasione paczki na mikołaja (mamy możliwość kupna od producenta, bo nasz właściciel oprócz naszej firmy ma kilka firm produkujących słodycze m.in, wafle Grze....... ;-), czekolady Gop... ) i to w dodatku w podwójnej ilości, bo i ja i mąż.
No i tak jakoś teraz ciężko się oprzeć
Ja i tak ostatnio stanowczo za dużo słodyczy jem, a to przez to że dostaliśmy wypasione paczki na mikołaja (mamy możliwość kupna od producenta, bo nasz właściciel oprócz naszej firmy ma kilka firm produkujących słodycze m.in, wafle Grze....... ;-), czekolady Gop... ) i to w dodatku w podwójnej ilości, bo i ja i mąż.
No i tak jakoś teraz ciężko się oprzeć
kroczek_k narobiłaś mi ochoty też a mam w domu kremówkę do ubicia którą uwielbiam bo tych w sprayu to nie więc tym bardziej mnie zachęciłaś ja też spełniam swoje zachcianki teraz obiecałam dziś co prawda mojemu ręcznie robione praliny ale co tam, taka mikstura też go ucieszy
Edysiek z takiej okazji nie mozna nie skorzystac ja chowam czekolady po domu bo mój by wszystko zjadł..a to bardzo zabawne bo ja jestem strasznym łakomczuchem i w moim rodzinnym domu to przede mną trzeba było chowac, jak to się czasy zmieniają
Edysiek z takiej okazji nie mozna nie skorzystac ja chowam czekolady po domu bo mój by wszystko zjadł..a to bardzo zabawne bo ja jestem strasznym łakomczuchem i w moim rodzinnym domu to przede mną trzeba było chowac, jak to się czasy zmieniają
Edysiek
odkrywca
Nina mój też wszystko zjada :-) No i córcia, ale ona to tylko to co lubi. A mój ciągle chodzi i podjada i jeszcze za każdym razem pyta czy nie chcę, albo nawet nie pyta tylko przynosi. I jak tu nie jeść
Kroczek, dlaczego Ty wrzucasz takie pysznosci, co? Teraz caly dzien bede o tym marzyc W sumie to moj chlop ostatnio zartowal, ze sie czuje niepotrzebny w tej ciazy bo go nie wysylam w nocy po lody i ogorki jak na filmach, to niech sie wykaze i idzie po czekolade i bita smietane z rana
Edysiek rozumiem Twoj bol... Ja po wizycie tesciow moglabym sklep ze slodyczami otworzyc Ale na szczescie ciag mam jakis ograniczony, tylko mleczna czekolada Lindta mi wchodzi w miare i to w malych dawkach. Przed ciaza pewnie rozpracowalabym wszystkie zapasy w kilka dni Teraz najczesciej jesli juz nie moge sie z jedzeniem czegos opanowac to jest to albo jogurt naturalny albo gotowana marchewka, wzglednie mandarynki lub jablka. Albo mam bardzo madre dziecko, albo silnie rozwinieta podswiadomosc
Edysiek rozumiem Twoj bol... Ja po wizycie tesciow moglabym sklep ze slodyczami otworzyc Ale na szczescie ciag mam jakis ograniczony, tylko mleczna czekolada Lindta mi wchodzi w miare i to w malych dawkach. Przed ciaza pewnie rozpracowalabym wszystkie zapasy w kilka dni Teraz najczesciej jesli juz nie moge sie z jedzeniem czegos opanowac to jest to albo jogurt naturalny albo gotowana marchewka, wzglednie mandarynki lub jablka. Albo mam bardzo madre dziecko, albo silnie rozwinieta podswiadomosc
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Jouluatto ja myślę że to dobry pomysł wysłać męża do sklepu z rana Niech poczuje się potrzebny)
A ja dziś zabieram się za te pyszności bo jakoś wczoraj czasu nie było)
Ja miałam wstręt do słodyczy na piczątku ale niestety teraz już nie:-zawstydzona/y: Dobrze że jednak więcej mandarynek zjadam to nie ma problemu)
A ja dziś zabieram się za te pyszności bo jakoś wczoraj czasu nie było)
Ja miałam wstręt do słodyczy na piczątku ale niestety teraz już nie:-zawstydzona/y: Dobrze że jednak więcej mandarynek zjadam to nie ma problemu)
Edysiek
odkrywca
Ja na początku też miałam wstręt do słodyczy, ale przeszło. A teraz może ich nie pochłaniam nie wiadomo ile, ale chyba ciut za dużo Ale z drugiej strony to kiedy znowu będzie można pozwolić sobie na tę odrobinę rozpusty;-)
reklama