reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Asiatipl myśmy już wrocili

Mały waży 5950gr
Wszystko jest ok, siatki cebtylowe są przestarzałe i żeby na to nie patrzeć a na siatki z who

Ma 62cm a myślałam że więcej hehe

Dieta rozszerzona Po 4mc, nie wcześniej

Nacias Ty go sadzasz???

reklama
Śniło mi się, że moja już siedzi..ehhh :p

Mogłaby się już częściej śmiać :p A tak to woli gadać albo krzyczeć. Wczoraj mój ją na chwilę położył, a ta się najpierw rozdarła, a potem zaczęła na niego krzyczeć "łałałała...nananana..."itp - padłam :D

mój też się w głos śmieje :-)

a najlepiej to noszenie w pionie 24/7 i jeszcze w ruchu albo na boim brzuchu przodem do świata na pół leżąco.. łomatko.. ;-)

Doli moja tak na pollezaco na brzuchu moim lubi i oparta o moje nogi ;) od razu szczesliwa :)

Hmm moja jakoś inaczej się załatwia, parę dni nie robiła a dziś jak już zrobiła to kupka wsiakla jakby w pieluche, i nie wiem czy to normalne i zalezy od tego co jem czy coś nie tak jest

hej :tak:

chwilke mnie nie było :-( za nami udany wyjazd w góry :-) daliśmy rade , dzieciaki nawet grzeczne były :-D

pozatym mieliśmy chwilowe problemy z waga i skóra , obecnie sytuacja opanowana :tak: ale kosztem mojego karmienia piersią :-( okazało się ,że mały nie toleruje mleka ( a do tej pory nic się nie działo ) i mało zjada :-( więc teraz jesteśmy więcej na bezmlecznym mm a ja oczywiście z utęsknieniem patrze na kawe z mlekiem :tak: mleko w cycach chyba już ostatnim tchnieniem leci ( dodatkowo przez upały nie chce cycać ) ale jeszcze się nie poddaje :-)

z tego co przeleciałam po postach :

gratuluje udanych wizyt , szczepień itd i zazdroszczę co poniektórym wakacji nad morzem :laugh2:

kifsi oo fajnie, że wyjazd udany :-)

tak czasem jest z tym kp.. dałaś tyle ile mogłaś więc sobie nie wyrzucaj
a co maluszek pije? nutramigen ?

Doli -I tak jest niezle bo poprzednio karmilam 2 tyg. :)

Obecnie Tymek jest na humanie sl :) lekarka przepisala nam isomil ktorego nie ma juz nigdzie :(

reklama
Hej Dziewczyny!
Ada wczoraj wróciła z wakacji z dziadkami i jestem z dwójką i od nowa nie ogarniam :-) włączyłam kompa po prawie 2 dniach i nawet kilka stron było.
upały nas wykańczają :-( ale pogoda się akurat popsuje od poniedziałku kiedy wyjeżdżamy. no nic, oby nie lalo cały czas.
kifsi - super, ze urlop udany! widzę kolejny dzidziuś ze skazą, witaj w klubie. a z kp trudno, i tak już trochę karmiony, więc luz! nie stresuj się tym tylko
jak tam dzieciaczki po szczepieniach?
buźka dla Was!

Do góry