reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Masakryczny ten upał... Już dziś dwa razy z Karolem brałam prysznic, a niedługo kąpiel przed spaniem.. Normalnie topię się... W domu 27 stopni, na zewnątrz 40... Katastrofa! Wolę zimę...

reklama
U nas w mieszkaniu też gorąco, ale jakoś dajemy radę. Byłyśmy dzisiaj na szczepieniu. Mała tym razem była dzielna i nie płakała, aż w szoku byłam :D A tak chciałam wyprzytulać to moje szczęście :p

nacias,
Mały świetnie wygląda :) I jak główkę podnosi :)

Aaa..a moja przybrała tylko 60 g w ciągu tygodnia i teraz waży równe 5 kg. Ale moja pediatra uważa, że Małej nic nie jest - taka jej uroda i pewnie po mnie to ma ;)

Ostatnia edycja:
Hej, ja mam w domu 29,na zew 34...a teraz 30jest....

Już obdzwonilam gości na chrzciny więc mam spokój.. Uff jeszcze sukienka..

Jutro idziemy na szczepienie dowiem się przy okazji ile ma cm i kg :)

Taaa :D

Tak czy inaczej skoro jest zdrowa, to nie będę się więcej tym przejmować ;)

Dzisiaj Mała po raz pierwszy się na głos zaśmiała - jaka radość :D :)

A to wieczorna kąpiel :) udało się pomoczyć w brodziku :)
IMG_20150722_192803r.jpgIMG_20150722_192922r.jpg

Załączniki

• IMG_20150722_192803r.jpg
    IMG_20150722_192803r.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_20150722_192922r.jpg
    IMG_20150722_192922r.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 72
Nacias jak ty go tam wkładasz, super.
Asiawro dobrze ze z wagą ok.
My wczoraj na szczepieniu byłyśmy, mała też dzielna. Waży 6350 i 66.5 cm. W ten miesiąc przybrała w sam raz powiedział lekarz, 900 gr. Ide spać.

reklama
Asia wro jak mówi ze ok to ok moja teraz wazy 5320. Ale już tylko słyszę ze jest w dolnych granicach normy, ale jak pani od szczepienia ja zobaczyla to mowila ze widać ze urosła i ze długa jest :)
A śmiech na głos to fakt super sprawa :) moja już jakis miesiac temu raz się zasmiala a ostatnio czesciej już się ja udaje do tego nakłonić ;)

Nacias jaki on się duży wydaje ;)
Majka też stara się chyba dźwigac bo jak ja wycieram po kąpieli to łatwiej główkę mi wytrzec bo jakby pomagala trzymac ta główkę troszkę a na brzuszku jak lezy to te Ladnie rwie główkę do góry :)

Do góry