reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
A to dzisiejsza mini sesja domowej roboty :) Karolek niestety przez upał nie chciał się sobą zająć ani przez chwilę... Więc postanowiłam zrobić mu parę zdjęć :) Jak mamusia jest obok to jest ok :D Teraz po wspólnym prysznicu udało mi się położyć go do spania...
na brzuszku.jpgpionowe 1.jpgpionowe 2.jpgpoziome.jpg

Załączniki

• na brzuszku.jpg
    na brzuszku.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 91
  • pionowe 1.jpg
    pionowe 1.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 80
  • pionowe 2.jpg
    pionowe 2.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 86
  • poziome.jpg
    poziome.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 91
Natasza ale wam fajnie ;) też bym pojechała chociaz nad morze ;)

Pat może i też, ta pediatra nie tylko u nas tak zwraca uwagę na wagę bo kol. Tez ja ma i to samo jest

Nacias super fotki ;) jak głowę podnosi na pleckach ;) moja też już czasem tak robi jak tak Zgieta lezy ;)

reklama
Aga Karol się tak dźwiga, ale po pewnym czasie zaczyna płakać i ma minę pt. "Ja się tak staram, taki dzielny jestem, a ty mi nie chcesz pomóc i mnie posadzić" :D I tłumaczę mu, że jeszcze za mały jest żeby tak siedzieć :) Ale on swoje :p :D

Do góry