Asia ja też jestem zdania, że twoja dzidzia wygląda całkiem normalnie, nie uważam, żeby była chuda, poprostu nie jest pulpecikiem, ale jak już pisałam nie każde dziecko musi nim być, a nawet myślę, że i lepiej, bo nie będziesz miała problemu w drugą stronę, bo pulchniutkie niemowlaczki są super, tylko ważne, żeby z tych krągłości wyrosły, gorzej jak fałdki zostają dłużej bo dziecku i chodzić trudno i oddychać i inne czynności wykonywać. Dobrze jak dzidziuś rośnie i na długość i w mase.
reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
AsiaWro - dziewczyny już wszystko napisały, cieszę się, że Ci to pomogło :-) i ciesz się dziś z randki :-)
Asiatipl - moje dzieci też malutkie, 2300g i 2850g, ale nie wyrzucam sobie nic, najważniejsze, że zdrowe. A Ada (ur poniżej trzeciego centyla) w wieku 5 lat wzrost 123cm i waga 23kg, największa w przedszkolu, więc to o niczym nie świadczy!
Miłego weekendu!
Asiatipl - moje dzieci też malutkie, 2300g i 2850g, ale nie wyrzucam sobie nic, najważniejsze, że zdrowe. A Ada (ur poniżej trzeciego centyla) w wieku 5 lat wzrost 123cm i waga 23kg, największa w przedszkolu, więc to o niczym nie świadczy!
Miłego weekendu!
aneczka1984
Fanka BB :)
Aga, u nas podobno 36stopni!
reklama
Hej witam po urlopie powiem jedno ze odpocząć z dzieciakami to wyczyn
Gucio jadł co chwile antek i jego bunt 2 latka ech
Powrót jeden koszmar zamiast 5 godz to było 8 bo korki i karmienie małego
Suma sumarum odechciewa się wyjazdu aż do kolejnych wakacji
Dziewczyny we wtorek mamy szczepienie ale Gucio ma katar myślicie że można szczepić czy lepiej przełożyć ?
Gucio jadł co chwile antek i jego bunt 2 latka ech
Powrót jeden koszmar zamiast 5 godz to było 8 bo korki i karmienie małego
Suma sumarum odechciewa się wyjazdu aż do kolejnych wakacji
Dziewczyny we wtorek mamy szczepienie ale Gucio ma katar myślicie że można szczepić czy lepiej przełożyć ?