reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Asia ja też jestem zdania, że twoja dzidzia wygląda całkiem normalnie, nie uważam, żeby była chuda, poprostu nie jest pulpecikiem, ale jak już pisałam nie każde dziecko musi nim być, a nawet myślę, że i lepiej, bo nie będziesz miała problemu w drugą stronę, bo pulchniutkie niemowlaczki są super, tylko ważne, żeby z tych krągłości wyrosły, gorzej jak fałdki zostają dłużej bo dziecku i chodzić trudno i oddychać i inne czynności wykonywać. Dobrze jak dzidziuś rośnie i na długość i w mase.

reklama
AsiaWro - dziewczyny już wszystko napisały, cieszę się, że Ci to pomogło :-) i ciesz się dziś z randki :-)
Asiatipl - moje dzieci też malutkie, 2300g i 2850g, ale nie wyrzucam sobie nic, najważniejsze, że zdrowe. A Ada (ur poniżej trzeciego centyla) w wieku 5 lat wzrost 123cm i waga 23kg, największa w przedszkolu, więc to o niczym nie świadczy!
Miłego weekendu!

aneczka,
oby do tej randki doszło, bo jest taki ukrop, że nie da rady się przejść, a potem burze mają być.. Już sama nie wiem co robić :/ A na randkę do centrum handlowego nie bardzo :D

Asia i jak, udalo sie jakos czas spedzic? :)

u nas dzis goraco az tak nie bylo, akurat wreczi wieczorem jeszcze spacer zaliczylismy, nawet moj sie z domu ruszyl na godzinke mimo ze po pracy byl :p

U nas do południa duchota straszna, ale więcej niż 25-27 nie było, a po południu przeszła ulewa i zrobiło się nawet chłodno, jak sie pojawiało słonko robiło się upalnie, ale to były chwile.

My w końcu nigdzie nie wyszliśmy, ale wykorzystaliśmy czas, że Małej nie było w domu ;) Niestety na razie nie potrafię bez niej odpoczywać... ;)

My do tej pory tylko raz wyszliśmy bez małej z domu na jakieś dwie godzinki na koncert :) a tak to ewentualnie któreś z nas miało chwilę odpoczynku a drugie zostawalo z mala

reklama
Hej witam po urlopie powiem jedno ze odpocząć z dzieciakami to wyczyn
Gucio jadł co chwile antek i jego bunt 2 latka ech
Powrót jeden koszmar zamiast 5 godz to było 8 bo korki i karmienie małego

Suma sumarum odechciewa się wyjazdu aż do kolejnych wakacji

Dziewczyny we wtorek mamy szczepienie ale Gucio ma katar myślicie że można szczepić czy lepiej przełożyć ?

Do góry