reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Vsunna nie ważyłam bo mi die rozbierać nie chciało :-D

Moja spi cały dzien ledwo cycka jej wciskam. Ma 38,6 a dopiero od 39 mam jej czopek dac..

reklama
jeju, moja w dzien juz malo co spac chce, nawet na spacerach to sie rozglada i zauwazylam ze strasznie ja drzewa ciekawia, jak zasnie to dopiero gdzies pol godz po wyjsciu z domu albo i pozniej :)

dzis po 22. dopiero spac poszla, ale moze to tez dlatego ze goscie byli i zawsze to inaczej jak nie sami

Nie docztyam Was narazie no chyba ze po poludniu;) Dzien mialam na warjackich papierach. Naksrmilam. Sciagnelam i wiora łatwic sprawy. Wieczorem ze zmeczenia az mi sie w glowie krecilo. Wyjazd o 23 jedziemy juz 7 h. Chlopaki spia oby jak. najdluzej. Ja max godzine na raty. A kierowca bardzo wolno jrdzie.
Sory ze o sobie ale nie mam sily czytac / pisac.

hej
wplanach było dluższe spanie, bo brat wreszcie o 6 nie przychodzi a tu starszy myślał, że do p-kola idzie i pobudka + gratis zasikane łóżko..:sorry::sorry: za to Hubi śpi na moim i chodzę na palcach hehe nie przekładam go ani nic, przynajmniej wypije ciepla kawe..do tego czekolada wiśniowa na gorąco, kanapka z cammembertem i szyneczką :-D:-D

wczoraj naliczyłam, że jadł 16 razy ..-_-
ostatnio kapituluje i nad rane biorę go do łóżka i je na leżąco, o dziwo wychodzi nam to całkiem dobrze, w porównaniu do tego z początku, teraz to bajka :-)

mam już kwatere na wakacje-ostatecznie inną bo tamta była coś nie halo :/miała tylko drzwi przesuwne miedzy pokojami a ja chciałam osobne lol
P już za niedługo będzie w Frankfurcie ale ma tam kilka dobrych godz czekania na samolot do nas :/

marela powodzenia..że i tak dajesz rade ;-))

Tabasia oj ja też!! tym bardziej, że rzut beretem ode mnie hahaha ;D

babydust TY mnie nie denerwuj :-Dgdzie te skoki u was coooooo??:-Dgdzie ta sprawiedliwość co???:-D:-D

Kuklaki zdam, zdam sppoko majonez :-D

vesunna i jak b ył kupsztal? u nas tradycyjnie od pardu dni kupa po kąpaniu jak prawie śpi, oczywiście taka "kaczka" jak ja to nazywam, że dramat ledwo się mieści..no i przebieranie i rozbudzony panicz..

Lei ja bym dała. tu sie daje powyżej 38.5 a niemowlętom szybciej, po co ma się męczyć dzidziuś?:eek:

a gdzie jest nasz MATKA? tylko fb i fb..i nic..oj mamusiu hapcz hapsz :p

Cześć Dziewczyny:) nie ukrywam,ze od jakiegoś czasu podczytuje Was i sama jestem na siebie zła, że dopiero teraz postanowiłam się odezwać,mam nadzieję, że można się jeszcze do Was przyłączyć :) Jestem mamą od 8 tygodni i momentami (może nawet czesciej:)) nie ogarniam tego co się teraz wokol mnie dzieje;) w związku z tym,ze w większości Wasze Maleństwa są starsze od mojego,chciałam zapytać o jedną rzecz, mój synek zaczął się nietypowo jak na niego zachowywać, od tygodnia właściwie w ogóle nie chce być na rękach, właściwie od razu zaczyna wyginac się w łuk i płacze, gdzie wcześniej bardzo chętnie to robił, a od wczoraj stał się dosyć apatyczny, sporo więcej śpi, a jeśli nie śpi to marudzi i mam wrażenie jakby się "zawieszal ",czy to może być skok?czy któraś z Was miała podobnie? Dodam,ze10 dni temu był szczepiony,mam nadzieje,ze to nie ma związku z jego zachowaniem

Ostatnia edycja:
OOo trafiła na opierdziej akurat :D
Bo mnie wkurza to forum!
Co zaczynam rozpisywac się to ni wpierdzieli posta!nowego juz nie mam czasu pisać albo zwyczajnie mi się juz odechciewa . Zdjęć nie widzę! FB mam cały czas otwarte wiec jestem na bierzaco i bez podobnych problemów.

reklama
Do góry