reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia oby Ci to minęło.. Normalnie mi się mój sn przypomina bo było dokładnie tak po... :(

Chłopaki już spia, ja jem kolacje,chlop na lotnisku czeka Na wylot

reklama
a ja nie moge uwierzyc w swoje szczęście - Młody śpi od 17.50!!! jadł dwa razy, ale śpi. Starsza właśnie zasnęła, meza nie ma, w domu ogarnięte, zaległam książką:-) boję się zapeszyć! Dobrej nocki!

Aneczka oby pospal :) :)

Moja spi od 20-tej. Padla w minute. No ale przez caly dzien spala 4 razy po 10 minut :/

Doli po sn mnie kuzwa tak nie bolalo :(
To dzis leci?? Slomiane wdowy z dwojka dzieci hehe

Doli no wlasnie tak cos mi switalo ale nie bylam pewna :D
Mialam byc dzis,pozniej ze jutro ale nie jestem w stanie wsiasc i jechac 300km z dwojka dzieci po tym zabiegu :/ wiec niedziela lub poniedzialek... juz sie nie moge doczekac :) dzieci o 20-tej do lozka i relaks :) :)

tabasia po sn jedzie sie jeszcze na hormonach - moze wtedy i boli tak samo ale odczucie jest zupelnie inne ://

heh u nas mala przesypia chyba skok znowu :D bo caly dzien spi :) miala tylko 3 przerwy w spaniu po ok 1,5 godz i jak zasnela na spacerze o 17 to spi juz na noc chyba bo nie obudzila sie nawet wyciagana z fotelika co jej sie nie zdaza :) nakarmiona na spiocha po 20 wiec chyba glodna nie jest :) spi w ciuchach z calego dnia i pelna pielucha :D bede musiala zmienic pieluche przed nastepnym karmieniem :-D

Babydust moja tak samo dzisiaj prawie cały dzień śpi a przedwczoraj prawie cały dzień nie spała, może odsypia albo co?!

Doli to jutro zdaj relacje jak pobyt m

reklama
Do góry