reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Dzieki Anulka :) dziewczyny ida leb w leb :D
Z kupkami nie ma problemu. Ale zauwazylam ze troche pieniste :/ moze od kataru?
Z tym karmieniem to u nas tez roznie bywa. Zjadla o 2 a przed 5 juz plakala i jedyne co uspokoilo to butelka. Ale wypila 40ml i o 8 rano juz normalnie czyli 150ml. Nie wiem :/

reklama
Powiem Ci ze u nas te kupy tez są różne. Nieraz słyszę jak robi kupę to tak jakby ją czyscilo. A zaglądam a tam rzadka ale bez przesady. Tylko ze moja tez ma katar notorycznie co rano

U mnie jak u Pat jedzenie kąpiel jedzenie bo na głoda to ciężko z kąpaniem. Woda wyciąga, zawsze mówili hahaha.

Aneczka dobrze wiedzieć że sie z dziecka księżna robi.

U mnie to też roznie, czasem mala jak zje po 18. To już trzymam ja do 20. Kąpiel jesc i spac, a czasem jak mi inaczej godz karmien wyjdą jak dziś np to dałam jej wpół do 20. Poczekam z godzinę kąpiel i i tak też zje, zwykle po kapaniu i tak mi zjada z dwóch cycków. Jakby zapasy na noc robiła :D a z tym zaśnięciem potem to roznie jest, zależy ile w dzień spala i ile przed kapaniem już aktywna, czasem było tak ze zjadła beknac i spac a czasem zje poleze z pół godz albo godz, jeszcze zje i dopiero zasypia

Aneczka kupiłam dziś to mleko sojowe z biedronki i nie jest takie źle w smaku ;) myslalam ze to coś gorszego :p he he

Doli współczuję... Obys w nocy mogla odpocząć.
A i tak jak piszą dziewczyny, nie tłumacz się nikomu, to wasza sprawa i wasza decyzja a inni powinni ja uszanować

A moja tez czasem w tv patrzy ale staram się ja odwracac, bo nie wiem właśnie jak te obrazy migajace mogą na nią wpływać

Ostatnia edycja:
Hehe

Załączniki

• 1435341555669.jpg
    1435341555669.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 56
hehe Doli dobre.

Widze że nie tylko u mnie Meksyk dzisiaj..
Mojej się coś dzisiaj poprzestawiało i tak od godziny 11.oo z cycka w ogóle jeść nie chciała. Ok 14.00 zjadła 150ml mojego odciągniętego, później ok 17.00 pociumkała z piersi 5 min i ryk... widziałam że głodna a jeść nie chciała... :baffled: Później kąpiel, butla 120ml znowu mojego odciągniętego i do wyra no i ryk.. dopiero usnęła. Nie wiem co jej się porobiło. Jak nie będzie chciała jeść z cycka to będę miała problem z laktacją a wtedy to będzie duży problem bo ona nie chce mm jeść więc ogólnie dzisiaj mam doła.
Jestem sfrustrowana bo widzę że dziecko głodne a w żaden sposób pomóc jej nie mogę.. ech...

ps Doli nie tłumacz się nikomu, podejmij decyzję i dopiero poinformuj zainteresowanych.

A wiece że moja cały czas była kładziona raz na jednym boku raz na drugim a teraz chyba jej sie nie podoba bo jak położe na boku to za chwile już na pleckach leży i sie boje ze sie zachłyśnie jak jej sie uleje.

Kuklaki moja tylko i wylacznie na pleckach. Nigdy nie lezala na boczku a czesto ulewa i nigdy nie bylo problemu :) ale rozumiem Twoje obawy.

Doli jedz. Jak tylko jest taka mozliwosc a z tego co widze to warunki dobre zapewniaja to bym sie nie zastanawiala :) zawsze mozesz wrocic ;)

Karina biedna ta Twoja niunia :( mam nadzieje ze jednak sie wszystko unormuje...

Na razie tyle. Mnie dalej napier.... :( opuchniete na maksa,szwy zaczynaja ciagnac :/

reklama
Do góry