reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka ja mam ale mloda nawet nr pesel nie posiada.

Aylin biedne dziecko!! Ale super ze znalezli kosmetyki i jest poprawa.
Ladnie Ci rosnie :) ja juz wywalilam z komody wsxystko prawie 0-3 :)

reklama
Zapomniałam się pochwalić, że zamówiliśmy chustę :-D. Byłam w odwiedzinach u znajomej chustomamy, która pokazała mi co i jak. Zuzi się spodobało chyba bo po 5 min od zamotania kimnela :-D. Tym sposobem miałam śpiące dziecko na oku i wolne ręce do ogarnięcia kuchni, cudownie! Nie mogę doczekać się aż przyjdzie przesyłka ;-).

hej...

matka : dzieci - 0:1 ...

łóżko obsikane na wylot,
lekarstwa zrzygane demonstracyjne ( bo ja chce druga fiolke :wściekła/y:)
małe z bolącym brzuchem i uwielbieniem do butelki
starsze zjadające mi śniadane

pogoda do dpska...
8abs nie ćwiczyłam bo zabrakło mi dnia :no:

a maż z smsem..
" jedziemy zwiedzać świątynie, będę wieczorem .."

łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tez chce!!!!!!!!!!!!

jutro starszy do p-kola idzie ŚWIETO!!!!!

posprzatam! zrobie zakupy! upieke coś! tyle czasu!!!!!!!!!!!!!!

bo teraz to masakra..mój tatusiowy 4latek zrobił się maxymalnie mamusiny od 2 tyg gdzieś..wszędzie mama i mama.. młode tez mama bo jak widzi mnie to juz nogami przebiera i uśmiech i dyszenie w koncu bufet jestem :confused2:

zamiast zabawy w samochody-gdzie musze robić co mi każe :baffled: to wolę układac z nim puzzle na czas :-D skubaniec pyka szybko 100 elementów, musze mu nowe kupić jakies trudniejsze...

Mój też lubi chustę ale.. Jak jest więcej niż 22stopnie to mu gorąco i mimo że zasypia w niej to po 1h max 1.5h juz sie wierci i trzeba go wyciągać bo on wygodny chłopak ;)

Doli fajnie Ci się dzień zaczął :-/ aby reszta dnia była lepsza!
U mnie też pogoda do bani..leje na maxa więc siedzenie w domu nas czeka a m idzie na spotkanie z szanowną siostrą :-/

Doli dzieci dbają o to żeby Ci się nie nudzilo :p
Wojtek jak mnie zobaczy po jakiejś mojej nieobecności to się zachowuje jak jakieś niedożywione dziecko...:p o on taki perfidny jest...czasem jak wymusi cycka to jak go biore na ręce i odchylam bluzkę to robi już usta w rybkę i się głośno śmieje jakby mówił "znowu się głupia dała nabrać!" :D

No Natasza to poważne spotkanie :D Adasiem sie w ogóle ona interesowała ?

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry :)
juz po sniadanku , starszaki zamulaja przed tv a mlodsze gada do zabawek :)
jakos po powrocie z wyjazdu dziecie mi sie budzi 2 razy na jedzenie w nocy a wczesniej bylo juz raz ok 3-4 a potem juz nad ranem 6-7

Do góry