reklama
Anulka90
Fanka BB :)
A to rzeczywiście. Ale nawet bez recepty Cie taniej wyjdzie
Zapomniałam się pochwalić, że zamówiliśmy chustę . Byłam w odwiedzinach u znajomej chustomamy, która pokazała mi co i jak. Zuzi się spodobało chyba bo po 5 min od zamotania kimnela . Tym sposobem miałam śpiące dziecko na oku i wolne ręce do ogarnięcia kuchni, cudownie! Nie mogę doczekać się aż przyjdzie przesyłka ;-).
Anulka90
Fanka BB :)
Może i ja się skuszę na ta chustę jaka Szaj zamówiłas?
Little Frog - Little Frog - chusty do noszenia dzieci Chusta tkana Little Frog - Beryl XL (5,2 m)
Nie mogę się doczekać .
Moje dziecko w końcu pokochalo smoczek - najtańszy, najpodlejszy, z żółtej gumy z kuleczka. Cud prawdziwy
Nie mogę się doczekać .
Moje dziecko w końcu pokochalo smoczek - najtańszy, najpodlejszy, z żółtej gumy z kuleczka. Cud prawdziwy
hej...
matka : dzieci - 0:1 ...
łóżko obsikane na wylot,
lekarstwa zrzygane demonstracyjne ( bo ja chce druga fiolke )
małe z bolącym brzuchem i uwielbieniem do butelki
starsze zjadające mi śniadane
pogoda do dpska...
8abs nie ćwiczyłam bo zabrakło mi dnia
a maż z smsem..
" jedziemy zwiedzać świątynie, będę wieczorem .."
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tez chce!!!!!!!!!!!!
jutro starszy do p-kola idzie ŚWIETO!!!!!
posprzatam! zrobie zakupy! upieke coś! tyle czasu!!!!!!!!!!!!!!
bo teraz to masakra..mój tatusiowy 4latek zrobił się maxymalnie mamusiny od 2 tyg gdzieś..wszędzie mama i mama.. młode tez mama bo jak widzi mnie to juz nogami przebiera i uśmiech i dyszenie w koncu bufet jestem
zamiast zabawy w samochody-gdzie musze robić co mi każe to wolę układac z nim puzzle na czas skubaniec pyka szybko 100 elementów, musze mu nowe kupić jakies trudniejsze...
matka : dzieci - 0:1 ...
łóżko obsikane na wylot,
lekarstwa zrzygane demonstracyjne ( bo ja chce druga fiolke )
małe z bolącym brzuchem i uwielbieniem do butelki
starsze zjadające mi śniadane
pogoda do dpska...
8abs nie ćwiczyłam bo zabrakło mi dnia
a maż z smsem..
" jedziemy zwiedzać świątynie, będę wieczorem .."
łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tez chce!!!!!!!!!!!!
jutro starszy do p-kola idzie ŚWIETO!!!!!
posprzatam! zrobie zakupy! upieke coś! tyle czasu!!!!!!!!!!!!!!
bo teraz to masakra..mój tatusiowy 4latek zrobił się maxymalnie mamusiny od 2 tyg gdzieś..wszędzie mama i mama.. młode tez mama bo jak widzi mnie to juz nogami przebiera i uśmiech i dyszenie w koncu bufet jestem
zamiast zabawy w samochody-gdzie musze robić co mi każe to wolę układac z nim puzzle na czas skubaniec pyka szybko 100 elementów, musze mu nowe kupić jakies trudniejsze...
Mój też lubi chustę ale.. Jak jest więcej niż 22stopnie to mu gorąco i mimo że zasypia w niej to po 1h max 1.5h juz sie wierci i trzeba go wyciągać bo on wygodny chłopak
Doli fajnie Ci się dzień zaczął :-/ aby reszta dnia była lepsza!
U mnie też pogoda do bani..leje na maxa więc siedzenie w domu nas czeka a m idzie na spotkanie z szanowną siostrą :-/
Doli fajnie Ci się dzień zaczął :-/ aby reszta dnia była lepsza!
U mnie też pogoda do bani..leje na maxa więc siedzenie w domu nas czeka a m idzie na spotkanie z szanowną siostrą :-/
Doli dzieci dbają o to żeby Ci się nie nudzilo
Wojtek jak mnie zobaczy po jakiejś mojej nieobecności to się zachowuje jak jakieś niedożywione dziecko... o on taki perfidny jest...czasem jak wymusi cycka to jak go biore na ręce i odchylam bluzkę to robi już usta w rybkę i się głośno śmieje jakby mówił "znowu się głupia dała nabrać!"
No Natasza to poważne spotkanie Adasiem sie w ogóle ona interesowała ?
Wojtek jak mnie zobaczy po jakiejś mojej nieobecności to się zachowuje jak jakieś niedożywione dziecko... o on taki perfidny jest...czasem jak wymusi cycka to jak go biore na ręce i odchylam bluzkę to robi już usta w rybkę i się głośno śmieje jakby mówił "znowu się głupia dała nabrać!"
No Natasza to poważne spotkanie Adasiem sie w ogóle ona interesowała ?
Ostatnia edycja:
reklama