reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Pat "interesuje" się pyta o niego i zdjęcia chce oglądać. ..i na tym się kończy..a że m zdjęć nie pokazuje( przynajmniej tak mi mówi...) to widziała Adasia na zdjęciu jak miał niecały miesiąc...wielka ciotka!

reklama
Natasza ja się też często boję ze czegoś nie zauważe a z drugiej strony myślę sobie ze jeśli coś by się działo złego to i lekarz zobaczy, a tak to nie ma co się martwic na zapas :)

Tabasia to super :) moja po kąpieli to zwykle jeszcze u nas, ale szybko zasypia, a jak dlugo nie chce to czasem odkladam i też jest czasem ok, za to rano jak budzi się o 6. Czy 7. To zje i jeszcze ja kładę i można dalej spac bo też jeszcZe spi, albo trochę polezy i zasypia ale nie ma krzyku tylko ladnie lezy :)

Doli same atrakcje, a ty zamiast już planować sprzątanie pieczenie itd to może odpocznij jak młody do p-kola pójdzie ;)

Mojej by chusta pewnie też pasowala ;) bo ona lubi być przytulona, ale nie jest taka ze musi tak być więc nie chce jej tak uczyć, może i dlatego narazie nie walczę o to żeby sama zasypiala tylko mi na brzuchu bo fajnie jak taka wtulona lezy ;) mój też tp lubi, a w ciągu dnia to wystarczy jej żebymnie widziała, wczoraj np smazylam racuchy to sama w pokoju już zaczynala jeczec, ale jak ja wzięłam w lezaczku do kuchni to już było ok, patrzyla co robię i się uśmiechala jak podchodzilam co chwilę :)

U mnie również ciąg dalszy beznadziejnej pogody... Chyba od czwartku dopiero ma się poprawić

Doli masakra :/
Ciekawe jak ja dam z dwojka rade :p

I ja rowniez zakupilam ale chusto-hamak. Kiedys mialam tkana ale sie nie sprawdzila. A to potrzebuje tylko na czas podrozy wiec dlugo w tym siedziec nie bedzie. Nie trzeba wiazac tylko wlozyc dziecko :)

Ja odkurzam a mój dzieć...tnie komara :)

Załączniki

• 1434882071473.jpg
    1434882071473.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 74
Dobry :)

Tabasia mam nadzieje ze to nic powaznego ..., moze mała to leniuszek ???[emoji173]️
Kubus jeszcze tez nie łapie zabawek ... Narazie rożne dźwięki wydaje :)

Natasza śliczne śpiochy z was :)

Pat - Wojtus cwany jest :)
Usta w rybkę hehe [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji23][emoji23][emoji23]

Natasza Kubus tez spi przy odkurzaczu ... :)

Kubus chyba teraz kolki dostaje ...., tatuś wykończony :( ale sie dobrze dogadują chłopaki hehe. Młody ma gadanego ze szok [emoji15][emoji15][emoji15] i dzis ważył 7100 .., Natasza a ile Adaś teraz ma ?

Wczoraj kupiłam sobie na gruponie karnet na permanentny make up :)
Bede brwi robic .. I zamiast 450 zapłaciłam 159 .. Bedzie on robiony ta nowa metoda 3d .... Jutro dzwonię po termin ...

A tak to od poniedziałku jestem na diecie ... Dukana cisnę ... Ale lekko zmodyfikowanego lol jakos musze przeżyć Hahaha .

Miłego dnia :)

Moja ostatnio ma bardzo płytki sen - tak od 13 do nawet 00. Chociaż dzisiaj ładnie śpi. Czekam właśnie aż się obudzi i pójdziemy na spacer, skoro nie pada ;)

Też myślę o nosidełku, bo z chustą za dużo roboty :D I cenowo lepiej wychodzi ;) Póki co chyba zamówię taką matę:
TAF TOYS Mata GIGANT INTERAKTYWNA z pałąkami 2w1 (5427931111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mała szybko rośnie, już teraz jest dość długa jak na swój wiek, więc mniejsza mata nam się nie sprawdzi :D A na takiej to i przewracanie poćwiczy i pełzanie :)

reklama
Karina Kubus super rosnie :)
Daj znac jak ten permanentny bo sama o tym myslalam. Ale tez brwi tylko. I czy boli :p

Wyprobowalam wlasnie moja "chuste".
Na poczatku sie napocilam,m tylko obserwowal i komentowal ze zbedny wydatek itp. Ze shit,dziecka nie moge wlozyc i takie tam. No wiadomo ze trzeba pocwiczyc bo za pierwszym razem to przeciez ciezko od razu prawidlowo zalozyc!!
Kilka prob i jest super :)
Mlodej tak blogo sie zrobilo ze ciela komara i bulwersa zaliczyla jak ja do wozka odlozylam :D
Po poludniu sprobuje jeszcze inne pozycje zeby przed jutrem miec wprawe :p
Jak dobrze pojdzie to wezme 2 bagaze podreczne a nie jeden. Ciekawe jak ja sie z tym wszystkim ogarne,2 dzieci,wozek z fotelikiem,2 podreczne i bagaz glowny... strach siw bac :D

Do góry