reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Anulka ja place 13e i tak 2 puszki na tydzien ida.

Boze moje dziecko jest cudowne!! Nauczyla sie w koncu zasypiac w lozeczku bez placzu :) :) pieknie jest!!
Zawsze bylam za rutyna. Kapiel,flacha i do wyrka :) zadnych szumow,zadnej muzy. Nawet ja sie krzatam kolo lozeczka a ona usypia. Trud owocuje :) ciekawe o ktorej pobudka. Wczoraj byla dopiero o 3:30.
W koncu zaczynam sie cieszyc macierzynstwem :)

reklama
A bez recepty dostane? Bo wlasnie nie wiem jak jest teraz. Na razie t zalatwila 2 puchy ale nie wiem czy isc do pediatry od razu po recepte czy nie... zreszta nawet jak bede miec recepte to i tak 100%.

U nas 35 zł. A nie możesz małej zarejestrować do przychodni? Nie masz w Polsce meldunku? Bo moja siostra cioteczna mieszka w USA ale tu też ma meldunek i normalnie chodzi po lekarzach na fundusz

Hej,
Mloda zezarla mi cycki. Bola jak nie wiem co. Plakac mi się chce na myśl o karmieniu

Natasza pytalas o bob. Jadlam bez lupinek k zero reakcji.

Nutramigen w Polsce jest po ok 10 zl ba receptę. Koleżanka tyle placi.

A kosmetyki - polecam super z kolagenem naturalnym. Dla dzieci maja jeden do mycia - rewelacja przy azs i przesyszonej skórze. Córka koleżanki miała taka skore (bardzo silna alergia) ze aż żal na nią bylo patrzeć. Cala w,strupach. Kapali raz na miesiąc bo mycie tylko nasilalo. Kupili ten żem z calwity i myja co dwa dni a mloda mycie tylko uspokaja i wygląd sie poprawił zdecydowanie

reklama
Do góry