reklama
sataga
Fanka BB :)
Doli i co u Was bo moj dzisiaj tez prawie 40 stopni i nic innego! Bylismy u lekarza wyslali nas na badanie moczu.
O kurcze Staga zdrowka dla młodego, jejku taka temp i zero innych objawów...?!
Moj kochany maz zabrał starsza na spacer, ja odpoczywam psychicznie od tej małpki, robie pranie i oglądam tv. U nss chłodno i mokro bo bczotaj mega ulewa była.
cwiczy ktos chodakowska? Moze jakis fajny link podacie
Moj kochany maz zabrał starsza na spacer, ja odpoczywam psychicznie od tej małpki, robie pranie i oglądam tv. U nss chłodno i mokro bo bczotaj mega ulewa była.
cwiczy ktos chodakowska? Moze jakis fajny link podacie
no identiko u nasMoja ostatnio jak ja biorę żeby się jej odbiło to po jednym dwu odbeknieciach jak jej od razu nie odłoże to się ulewa . Wasze też tak mają
i mieszkam 250 km od ciebie ale pogoda licha u nas - wygonila nas z dzialki a wczoraj bylo taaak cudnie
zdrowka dla chorujacych i spokojnego wieczora
sataga
Fanka BB :)
ja się normalnie zachlastam. Po operacji...Przyjechaliśmy do Wawy żebym pomogła M się spakować. Mieszkanie trzeba posprzątać przed przeprowadzką mała marudna jak... a teraz jeszcze starszy gorączka. Normalnie tylko siąść i płakać.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Sataga spokojnie dasz jakos rade. Zdrowka dla syna.
U mnie tez skwar wyszlismy na godzine na festyn i mam gdzies spacery.
Lei js troche z chodakowska ale kiedys pisciagalam filmiki i mam na kompie tylko nie wiem skad. Zobacz sobie kiler, skalper, turbo. Moze na chomiku sa.
U mnie tez skwar wyszlismy na godzine na festyn i mam gdzies spacery.
Lei js troche z chodakowska ale kiedys pisciagalam filmiki i mam na kompie tylko nie wiem skad. Zobacz sobie kiler, skalper, turbo. Moze na chomiku sa.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
U mnie skwar od rana do teraz ;-)
Sataga zdrowka dla mlodego!.
Aylin no w sumie wrzesien.. najlepiwc pic wode w butelce..no ale jedzenie jak juz masz w hotelu to pijesz i jesz wode ktora tam maja...mnie tez nigdzie nie zlapalo odnosnie biegunek na urlopach..
Doli u mnie dzis w cieniu bylo dzis 35 stopni. Wczoraj z daleka sie blyskalo pare razy i na tym koniec.
Sataga zdrowka dla mlodego!.
Aylin no w sumie wrzesien.. najlepiwc pic wode w butelce..no ale jedzenie jak juz masz w hotelu to pijesz i jesz wode ktora tam maja...mnie tez nigdzie nie zlapalo odnosnie biegunek na urlopach..
Doli u mnie dzis w cieniu bylo dzis 35 stopni. Wczoraj z daleka sie blyskalo pare razy i na tym koniec.