reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Aneczka mi to dnia jakos szkoda na spanie ;) i chyba bym po drzemce jeszcze gorzej leniwa sdie czula :D

Myla wazne ze do domu, dasz rade, ja tez teraz niejem nabialu choc sama nie wiem czy to od tego bo nic praktycznie nie tykam tylko po prawie miesiacu ze 2-3 razy sprobowalam zeby zobaczyc czy cos sie zmienilo, a teraz dalej nic, i czasem dalej jej cos wyskakuje, ale takie pojedyncze, wiec nie wiem juz z czego to...

Karina wspolczuje...takie malenstwo raz dwa rosniei sie nie obejrzysz jak bedzie Kuba nie Kubus ;) no i szkoda tego czasu jednak wtedy jak go nie widzisz caly dziem, no ale jak trzeba t trzeba...

My po kontroli, oglem jest lepiej,ten nie domkniety przewod na poczatku mial 4mm a teraz jakies 2-3, wiec jest poprawa, no i miedzy przedsionkami wczesniej byl przeciek a teraz jest minimalnie tylko, i przedsionki sie wyrownaly. Teraz mamy w pierwszym tyg lipca zadzwonic i dowiemy sie co dalej, dr pow. ze usg pokaze chirurgom i oni zdecyduja czy bedzie jakis zabieg czy nie i ewentualnie kiedy, mam nadzieje ze nie bedzie trzeba jej od razu czegos robic bo to jednak takie malenstwo... mimo zewidze ze urosla sporo :)
u lekarza mala ogolem spokojna tylko tak nozkami wierzgala ze lekarz nie mogl usg robic :D bo mu w reke kopala :p haha

marela Basia miala dowod zrobiony po 10 dniach - moze nawet wczesniej tylko ze wczesniej nie zagladalam na strone :) moze wam tez sie uda :)

Tabasia no to uff ze po nutramigenie lepiej

MYla ciesze sie ze do domu wychodzicie dobrze ze nie nerki :)

Ja właśnie też godzinkę się kimnelam z małym. Akurat wywar na zupę mi się ugotował :) raz na kilka dni sobie taką drzemkę w ciągu dnia funduje. A co, matce też się należy :) a jak w weekend wracamy z plaży to wszyscy we czwórkę idziemy spać czasem nawet na 2h :)

Aga to super że się poprawia!

Aga dobrze że porawa może sie sam zamknie
Mila seste sobie robisz?! Ja jakoś nie moge, bardzo żadko mi sie zdaży, potem w nocy nie moge spać.

My wróciłyśmy właśnie ze spaceru, ale sie spociłam.

mi tez zdaza sie zasnac w dzien :) nawet dosyc czesto - regeneracja super tylko pozniej wieczorem pozno zasypiam i to nie jest juz dobre :)

Poszlam zwazyc Basie i w ciagu 15 dni odkad je tylko 6-7 razy na dobe to przybrala 300 gr i ma 5500 wczesniej wychodzilo ze przybierala 200gr na tydzien a teraz wychodzi nie cale 150gr /tydzien

reklama
Aga super że poprawa!!

Myla dobrze ze nie nerki i ze do domu:) gorzej z tym nabiałem..i co tu jeść?:(

Tabasia ciesze się że w końcu lepiej u was :)

Ja dziś zadzwoniłam do tej poradni rehabilitacyjnej i zwolniło się miejsce na poniedziałek ! Także super nie trzeba długo czekać:)

Do góry