reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Aga mi to 3 polozne mowily, żadnej diety, jeść to co w ciąży normalnie bo dziecko zna te smaki z wód, oczywiście nie naraz wszystko i nie kilogramami

Jak się coś zaczyna dziać to wtedy obserwacją i wykluczenie tego co może uczulic .. Nie na dzień, dwa tylko na 2 tyg potem wprowadzić i obserwować..

Polozne mówiły że gorsze jest życie na ryżu i marchewce zapobiegawczo...

reklama
Ja po sobie widzę, że nie mogę jeść ciezkostrawnych potraw bo od razu odbija się to na Zuzi. Na razie wprowadzam sobie powoli alergeny, póki co jest wszystko ok :-D. Boję się jedynie produktów wzdymajacych, a tak teskno mi do młodej kapusty...:-(

Tak teraz u niej wygląda policzek, ale jak mi ktoś mówi ze skaza to plamy czerwone i skóra szorstka to ja już głupieje i człowiek sam nie wie co może jesc...

Załączniki

• 1431684945818.jpg
    1431684945818.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 62
Nie to trochę jak takie syfki wyglądalo, bo takie wieksze to białe czubki miały tylko twarz i trochę pod szyja na klatce piers. Ale tam to takie drobne i zaczerwienione tylko no i tam jest jeszcze trochę a mleka już od tyg. Nie jem

znowu akcja brzuszek:-(szkoda mi go. Doli, nic nowego nie jadłam, sama nie wiem od czego to. Szaj, z tymi potrawami wzdymającymi to bym nie przesadzała - w razie czego ty będziesz miała wzdęcia w Twoich jelitach, a mleko matki bierze sie z krwi, więc nie ma możliwości przejścia z Twoich jelit do dziecka jelit. tak przynajmniej wynika z artykułów, które na temat karmienia czytałam. alergeny to inna sprawa. zawsze możesz troszkę zjeść i obserwować.
ciasto zrobione i odkurzone, tyle mi się udało zrobić. zbieram się powoli na spacer i po Adusię do przedszkola.

Aga u nas to samo...cala twarz, klatka piersiowa i schodzi już na brzuch :/

Załączniki

• 1431691773802.jpg
    1431691773802.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 66
Aneczka probowalas bobotic tylko w podwójnej dawce ?
A co di potraw wzdymajacych to raczej jest to prawda bo ja niewiele myśląc wpierdzielilam kalafior to mieliśmy 6h płaczu i prezenia się na drugi dzień....wiec wolę nie ryzykować

reklama
Nic nie mówili bo jeszcze nie byłam, ale że zeszło na klatkę piersiowa i brzuch to będę musiała iść...chociaż sadze że nic nie powiedzą albo że alergia...

Do góry