reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

babydust moja tak miała w nocy po całym dniu marudzenia i ryku. Z tym ze ona na spiocha za nic nie da się nakarmić.. :baffled:

reklama
Babydust nie wiem co gorsze..mój je co 2h i dziś praktycznie nie spał bo drzemki po 15-20 minut się nie liczą. ...on chce być tylko na moich rękach :(

Hej Dziewczyny!
nie mam czasu na bb:no: pobieżnie doczytałam, kogo pominę, to przepraszam.
Olusia - zdrówka dla Małego!
Milia - tez myślę, ze Małgosia Was pozytywnie zaskoczy:-) trzymam kciuki
Sataga - oby szybko się unormowało!
Karina - nie martw się, stanie na nogi, zacznie rozrabiać, to szczuplaczek będzie:-)
no i już nie wiem, co komu. o smoczkach było - ja tez podaje. po pierwsze, pakował raczki do buzi, to już lepszy smok, a po drugie wolę, żeby ciumkał niż ma np 2 godziny wrzeszczeć, nikomu to nie służy. Starsza do 2 latek miała smoka, z odzwyczajaniem poszło całkiem gładko.
a my dziś byliśmy na usd stawów biodrowych i wszystko ok :-):-):-) kazali skontrolować ponownie w 5-6 miesiącu życia.
ze Starsza były problemy, nawet taką specjalną poduszkę nosiła przez jakiś czas, ale się wyrównało.
Dobranoc, Dziewczyny! idę jeszcze wymyc piekarnik, bo w sob męża urodziny i od jutra bedzie mocno eksploatowany, a syf w nim, śmierdzi jak się coś piecze:zawstydzona/y:
Buźka!

aaa, Tabasia, zdrówka dla psa! mam nadzieję, że syn go nie uszkodzil zbytnio...

Ostatnia edycja:
Doli nie mam żadnej maści ... Mam termin u gina we wtorek , ale czuje ze okres dostanę .., jutro dryndnę i przełożę ...

Babydust zobaczymy jak to dalej bedzie ...

Aneczka super ze usg dobre :)

Witam Was i przepraszam, ze dlugo mnie tu nie bylo... Nasz Mateuszek przyszedł na świat 11.04 o 4.21[emoji173]️ ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 66
Sataga współczuje, a prubowałaś z mąką ziemniaczaną?
Karinka ale Kubuś rośnie, śliczny
Doli to dobre wieści. Jak to się mówi krew mnie zalewa a ciebie mleko hahaha
Tabasia biedna psina
Natasza współczuje, wczoraj tak miałam

Doli, Karina dzieki kochane za mile slowa - dziewczyny to zdjecie bylo robione ok rok temu. ;-)

Karina sliczny kubus ;-)

reklama
Do góry