reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

babydust moja tak miała w nocy po całym dniu marudzenia i ryku. Z tym ze ona na spiocha za nic nie da się nakarmić.. :baffled:

reklama
Babydust nie wiem co gorsze..mój je co 2h i dziś praktycznie nie spał bo drzemki po 15-20 minut się nie liczą. ...on chce być tylko na moich rękach :(

Hej Dziewczyny!
nie mam czasu na bb:no: pobieżnie doczytałam, kogo pominę, to przepraszam.
Olusia - zdrówka dla Małego!
Milia - tez myślę, ze Małgosia Was pozytywnie zaskoczy:-) trzymam kciuki
Sataga - oby szybko się unormowało!
Karina - nie martw się, stanie na nogi, zacznie rozrabiać, to szczuplaczek będzie:-)
no i już nie wiem, co komu. o smoczkach było - ja tez podaje. po pierwsze, pakował raczki do buzi, to już lepszy smok, a po drugie wolę, żeby ciumkał niż ma np 2 godziny wrzeszczeć, nikomu to nie służy. Starsza do 2 latek miała smoka, z odzwyczajaniem poszło całkiem gładko.
a my dziś byliśmy na usd stawów biodrowych i wszystko ok :-):-):-) kazali skontrolować ponownie w 5-6 miesiącu życia.
ze Starsza były problemy, nawet taką specjalną poduszkę nosiła przez jakiś czas, ale się wyrównało.
Dobranoc, Dziewczyny! idę jeszcze wymyc piekarnik, bo w sob męża urodziny i od jutra bedzie mocno eksploatowany, a syf w nim, śmierdzi jak się coś piecze:zawstydzona/y:
Buźka!

aaa, Tabasia, zdrówka dla psa! mam nadzieję, że syn go nie uszkodzil zbytnio...

Ostatnia edycja:
Doli nie mam żadnej maści ... Mam termin u gina we wtorek , ale czuje ze okres dostanę .., jutro dryndnę i przełożę ...

Babydust zobaczymy jak to dalej bedzie ...

Aneczka super ze usg dobre :)

Witam Was i przepraszam, ze dlugo mnie tu nie bylo... Nasz Mateuszek przyszedł na świat 11.04 o 4.21[emoji173]️ ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1431633454.783421.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 61
Sataga współczuje, a prubowałaś z mąką ziemniaczaną?
Karinka ale Kubuś rośnie, śliczny
Doli to dobre wieści. Jak to się mówi krew mnie zalewa a ciebie mleko hahaha
Tabasia biedna psina
Natasza współczuje, wczoraj tak miałam

Doli, Karina dzieki kochane za mile slowa - dziewczyny to zdjecie bylo robione ok rok temu. ;-)

Karina sliczny kubus ;-)

reklama
Do góry