reklama
aneczka1984
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny!
nie mam czasu na bb pobieżnie doczytałam, kogo pominę, to przepraszam.
Olusia - zdrówka dla Małego!
Milia - tez myślę, ze Małgosia Was pozytywnie zaskoczy:-) trzymam kciuki
Sataga - oby szybko się unormowało!
Karina - nie martw się, stanie na nogi, zacznie rozrabiać, to szczuplaczek będzie:-)
no i już nie wiem, co komu. o smoczkach było - ja tez podaje. po pierwsze, pakował raczki do buzi, to już lepszy smok, a po drugie wolę, żeby ciumkał niż ma np 2 godziny wrzeszczeć, nikomu to nie służy. Starsza do 2 latek miała smoka, z odzwyczajaniem poszło całkiem gładko.
a my dziś byliśmy na usd stawów biodrowych i wszystko ok :-):-):-) kazali skontrolować ponownie w 5-6 miesiącu życia.
ze Starsza były problemy, nawet taką specjalną poduszkę nosiła przez jakiś czas, ale się wyrównało.
Dobranoc, Dziewczyny! idę jeszcze wymyc piekarnik, bo w sob męża urodziny i od jutra bedzie mocno eksploatowany, a syf w nim, śmierdzi jak się coś piecze
Buźka!
aaa, Tabasia, zdrówka dla psa! mam nadzieję, że syn go nie uszkodzil zbytnio...
nie mam czasu na bb pobieżnie doczytałam, kogo pominę, to przepraszam.
Olusia - zdrówka dla Małego!
Milia - tez myślę, ze Małgosia Was pozytywnie zaskoczy:-) trzymam kciuki
Sataga - oby szybko się unormowało!
Karina - nie martw się, stanie na nogi, zacznie rozrabiać, to szczuplaczek będzie:-)
no i już nie wiem, co komu. o smoczkach było - ja tez podaje. po pierwsze, pakował raczki do buzi, to już lepszy smok, a po drugie wolę, żeby ciumkał niż ma np 2 godziny wrzeszczeć, nikomu to nie służy. Starsza do 2 latek miała smoka, z odzwyczajaniem poszło całkiem gładko.
a my dziś byliśmy na usd stawów biodrowych i wszystko ok :-):-):-) kazali skontrolować ponownie w 5-6 miesiącu życia.
ze Starsza były problemy, nawet taką specjalną poduszkę nosiła przez jakiś czas, ale się wyrównało.
Dobranoc, Dziewczyny! idę jeszcze wymyc piekarnik, bo w sob męża urodziny i od jutra bedzie mocno eksploatowany, a syf w nim, śmierdzi jak się coś piecze
Buźka!
aaa, Tabasia, zdrówka dla psa! mam nadzieję, że syn go nie uszkodzil zbytnio...
Ostatnia edycja:
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doli, Karina dzieki kochane za mile slowa - dziewczyny to zdjecie bylo robione ok rok temu. ;-)
Karina sliczny kubus ;-)
Karina sliczny kubus ;-)
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Karok gratulacje! ;-)