reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Haha Kuklaki dobre :-)
Mi dziś polecialo jak się z mężem przytulalismy. Smialam się, że bardzo seksowna jestem.
Doli, Olusia zdrówka.

My dziś z małą do 10:30 spalismy. Przesłała jedno karmienie, więc czuję się jak młody bóg. Chyba tatusiowi taki fajny weekend zrobiła że mógł się wyspać do oporu.

Hehe przytulalismy się dosłownie bez podtekstow :-)
Mam ochotę na więcej, ale czekam na wizytę u ginka po połogu żeby dał zielone światło.

Ja bez stanika też nie polaze, raz to nawet po kąpieli nie zdążyłam się ubrać i mi kąpać ba podłogę zaczęło, akurat mala wtedy się obudzila :)

Ja za półtora tyg idę do gin chyba

reklama
Haha ja tez po kapieli jeszcze w lazience wycieram sie a tu cos kapie . na sufit czy sasiad nas zalal czy co?. Rozgladam sie jak glupia, wpadlam co to ale najpierw obszukalam lazienke. A ostatnio na spacerze i to tylko po ok 1,5 h przypomnialam sobie ze wkladek nie wzielam i pomyslalam o karmieniu;) dobrze ze do domu mialam 100 m bo taki wstyd ze szok:/.

Olusia nie tylko Ciebie nie ciagnie. Ale mnie ostatnio M lekko wkurza wiec mam podstawy.

Do góry