reklama
Haha Kuklaki dobre :-)
Mi dziś polecialo jak się z mężem przytulalismy. Smialam się, że bardzo seksowna jestem.
Doli, Olusia zdrówka.
My dziś z małą do 10:30 spalismy. Przesłała jedno karmienie, więc czuję się jak młody bóg. Chyba tatusiowi taki fajny weekend zrobiła że mógł się wyspać do oporu.
Mi dziś polecialo jak się z mężem przytulalismy. Smialam się, że bardzo seksowna jestem.
Doli, Olusia zdrówka.
My dziś z małą do 10:30 spalismy. Przesłała jedno karmienie, więc czuję się jak młody bóg. Chyba tatusiowi taki fajny weekend zrobiła że mógł się wyspać do oporu.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Vesunna a ja nie mam ochoty na przytulanki..;-)
Pat nie tylko ty..;-)
Pat nie tylko ty..;-)
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Haha ja tez po kapieli jeszcze w lazience wycieram sie a tu cos kapie . na sufit czy sasiad nas zalal czy co?. Rozgladam sie jak glupia, wpadlam co to ale najpierw obszukalam lazienke. A ostatnio na spacerze i to tylko po ok 1,5 h przypomnialam sobie ze wkladek nie wzielam i pomyslalam o karmieniu dobrze ze do domu mialam 100 m bo taki wstyd ze szok:/.
Olusia nie tylko Ciebie nie ciagnie. Ale mnie ostatnio M lekko wkurza wiec mam podstawy.
Olusia nie tylko Ciebie nie ciagnie. Ale mnie ostatnio M lekko wkurza wiec mam podstawy.