reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Byłyśmy dziś na usg bioderek, wszystko w porządku :) za 2 m-ce następny raz mamy się pokazać.
Małgosia też już się obraca z brzuszka na plecki :)
Ona też mnie woła, bo to ewidentnie nie płacz, jak chce na ręce i bardzo szybko się uspokaja, jak ją wezmę. Chyba wszystkie dzieci tak mają, nie chcą same leżeć gdzieś obok, jeszcze nie potrafią się same bawić, a śpią coraz mniej, to chyba normalne, że chcą być przy mamie, czuć jej zapach :)

reklama
Matik kurcze nie pisze nigdzie jaka moc, na sprzecie pisze tylko ze wchodza 4 baterie AA.
A o mocy nic:eek:

Cześć Dziewczyny,
Witam się po weekendzie.

U mnie też jakiś kryzys..
Noce mamy w miarę dobre (od północy mała budzi się co 3,5 godziny, najada i dalej idzie spać). Za to w dzień bonanza... Dzisiaj moje dziecko nie spało do 15.30 (teraz na szczęście śpi ale i tak budzi się co chwilę). Najedzone jest, pielucha czysta, brzuszek miękki a i tak ryczy. To nawet nie ryk to po prostu histeryczne darcie. Wystarczy że ją na ręce wezmę i już jest spokój, nawet kołysać jej nie muszę. Ale przez to nic nie mogę zrobić. Śniadanie jadłam na raty.. masakra jakaś.. jestem wykończona. Przez to jej zachowanie nawet nigdzie z domu nie mogę się ruszyć.. ech mam nadzieję że to przejściowe. Doli to obie mamy małych terrorystów...

Kończę bo moje dziecko się właśnie obudziło... Ja się chyba wykończę...:-(

No u mnie nocka spokojna, wiec nawet dosyc pospalam sobie...

Anniaa dobrze ze zapalenie przeszlo:tak:

Doli moj tez ma syndrom raczki, bo najchetniej gdyby byl na nich caly dzien i pewnie w nocy tez!.. czasem tez ogladam telenowele... :D ale musi byc moj ulubiony aktor.. ale ostatnio ogladam sobie misje epidemie :tak:

Margo ja na uspokajanie uzywam aplikacji baby sound. W dzien sie pieknie przy tych szumach uspokaja. Gorzej wieczorem :( nic nie dziala. Wczoraj kolejny koncert do polnocy. Dzis doszlam do wniosku ze moze to jednak kolka i jade po sab simplex.

Karina jak to podajesz??

Jak juz usnie na noc to jest super.

I te pampersy nam przeciekaja :( nie wiem juz co robic :( kazda kupa leci bokiem albo plecami. Juz mam dosc. Roznie probuje zakladac i nic nie dziala!!!!!!

Margo współczuję... Ale ja z tym walczę na ile mogę, oczywiscie to nie znaczy że mały drze się sam zistawiony! Ale już odrozniam jego płacz..

Olusia telenowela to na zamkniętym;)

Milia super że badanie ok

No i koniec wolności.... Jadł tylko godz temu hehe

Dziś dzień jak marzenie :-). Wybraliśmy się do Zakopanego na spacer. Małą nakarmilam w restauracji rano zajadajac gofra z dżemem i bitą śmietaną :p. Pięknie spala, prawie 4,5h ale musiałam ją obudzić na przewijanie i karmienie przed drogą powrotną. Wpieta w fotelik śpi dalej, normalnie dziecka nie poznaję! :-D Dam sobie ręce uciąć, że wrócimy do domu i się zacznie na nowo ;-)

reklama
Do góry