reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Kuklaki no niestety... plukalam gardlo, leki bralam i ciut lepiej ale dalej boli... :tak: noc mialam ciezka, nie moglam spac przez ten bol... masakra!

My dzis siedzimy w domu, brzydko na dworze wiec po co ryzykowac... chociaz co jakis czas pojawia sie sloneczko ale silny jakos wiatr zaczal wiac...

Ale mam lenia, nie chce mi sie nic.... a slaba jestem i to bardzo, ledwo cos zrobilam i juz musze odpoczac...!

U nas tez wietrznie i chłodno choc w słońcu upał! Opalam sie w oknie. Dzis leniwie, zjedlismy pizzę, lody, kładę za chwile starsza na drzemkę i tez sie wycziluje bo spałam dzis 3h.

ale dzis tu pustki

u nas tez brzydko pada i wieje prawie od rana... ale wychodzimy na troche, bo znajomy ma 30. i jestesmy zaproszeni, ale wiadomo jak to z dzieckiem malym i tak dlugo nie posiedzimy i do domku

Majka dzis z chyba ponad 3 godziny ciagiem nie spala ale nie zeby marudzic tylko lezala sobie spokojnie, potem podjadla jeszcze i w koncu jak ja polozylam u siebiena brzuchu to zaczela przysypiac ;) szok pierwszy raz tak dlugo :) moze w nocy bedzie dzieki temu ladniej spala

My byliśmy wczoraj ma parapetówie. Mloda przekochana, grzeczna, wszyscy mi dziecka zazdrościli!! Wróciliśmy o 2.30 do domu. Wlasnie przysnelam troche bo mało spałam dzis...

Moje cycki tak działają, poszłam i zdjełam stanik do przeprania i mówie "a nie zakładam narazie", poszłam do pokoju a moje dziecko marudzi bo sie obudziło mowie m zeby wsadził do fotelika, stoje nad nią i ją bujam i patrze ze cos ze mnie spada, myślałam ze jakieś śmieci a to na widok głodnego dziecia mleko mi ciekło. Ha ha. Też tak macie

reklama
Wystarczy, że o Małej pomyślę i cycki bolą, a mleko płynie :p Już bez stanika nie dam rady - wystarczy chwila zapomnienia i wszystko zalane :p

Do góry