reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Haha Kuklaki dobre :-)
Mi dziś polecialo jak się z mężem przytulalismy. Smialam się, że bardzo seksowna jestem.
Doli, Olusia zdrówka.

My dziś z małą do 10:30 spalismy. Przesłała jedno karmienie, więc czuję się jak młody bóg. Chyba tatusiowi taki fajny weekend zrobiła że mógł się wyspać do oporu.

Hehe przytulalismy się dosłownie bez podtekstow :-)
Mam ochotę na więcej, ale czekam na wizytę u ginka po połogu żeby dał zielone światło.

Ja bez stanika też nie polaze, raz to nawet po kąpieli nie zdążyłam się ubrać i mi kąpać ba podłogę zaczęło, akurat mala wtedy się obudzila :)

Ja za półtora tyg idę do gin chyba

reklama
Haha ja tez po kapieli jeszcze w lazience wycieram sie a tu cos kapie . na sufit czy sasiad nas zalal czy co?. Rozgladam sie jak glupia, wpadlam co to ale najpierw obszukalam lazienke. A ostatnio na spacerze i to tylko po ok 1,5 h przypomnialam sobie ze wkladek nie wzielam i pomyslalam o karmieniu;) dobrze ze do domu mialam 100 m bo taki wstyd ze szok:/.

Olusia nie tylko Ciebie nie ciagnie. Ale mnie ostatnio M lekko wkurza wiec mam podstawy.

Do góry