reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
3 razy pisalam;/ i wcielo mam za czuly tel:/

Tabasia a daj cos na kolke.

Karina ja tez jestem przeciwna takim bajerom. A wizualnie 2 i 4. Ale kup lepiej mate a potem krzeselko fishera.

Moj tez ma odruch moro na golaska ale odkad nauczylam sie wszystko bardzo wolno robic to i on ma duzo mniejszy i bez placzu. Krzyk za to przy przebieraniu i zmianie pieluchy.

Moj tez nieraz zaplacze przez sen.

Wy dopiero wchodzicie w 62 a my juz pomalu wychodzimy
. jak dla mnie to za szybko. Widze juz duza roznice. Wczesniej oczy takuego kotka ze shreka przy jedzeniu a teraz juz normalnie patrzy. Pieluchy jeszcze 2 ale juz 3 do wyprobowania kupilam bo na udach ma zawsze znak odcisniety.A czesc ciuchow 62 juz za mala. Ale nie wszystkie wiec trudno okreslic ktora rozmiarowka dobra.

Witam sie.. maly nie chce spac, jest marudny, uspokaja sie na rekach.. wiec go nosilam troche i karmilam i lezy zemna teraz w lozku.

Do tej juz bylo lepiej a boli mnie tak gardlo ze nie moge przelykac nic.

Karina ciezki wybor... hmm ;-)

ja obudzona na jedzenie rozbudzilam sie i spac mi sie nie chce ;(
tylko zaraz lapek sie rozladuje :/

nasza tez potrafi załkac przez sen i ulac sfermentowanym mlekiem :/

Ja bardzo polecam wozek podwojny dla dwojeczki zwlaszcza na wakacje jak macie w zwyczaju jakies wycieczki uskuteczniac :)
nam bardzo sie przydal bo corka w dziec wtedy spala a raczej padala podczas wycieczek :)
sprawdzcie na ebayu - ja kupilam naprawde tanio tam wozek nowy nowiuski :) z Niemiec czy Holandii nam wysylali :) a byl super

Marela ale twoj wielkoludek :)

Asia wro moja też rozne miny przez sen robi a czasem to obudzi się z płaczem a jak przutule na chwilę to dosłownie minuta dwie i spi dalej

A z ulewaniem to może gęstym ulala bi akurat takie gęste mleko miałas, moja to i świeżym i lekko przetrawionym a raz to lekko zoltawym takim ulala

Marela to też kwestia rozmiarówki z tymi ciuszkami ja ostatnio założyłam na próbę małej body na 3-6 m i praktycznie tylko troszkę rekawki długie i trochę luzu ma ale bez tragedii, więc te body wątpię żeby do 6 miesięcy nosila

A pieluchy hmm moja czasem też ma odcisniete ale nie myslalam jeszcze o zmianie na 3, tzn za niedługo dopiero no i u mnie z tym to zależy jakie, dady trochę ślad zostawialy a pampers nie ,a mamy takie i takie bo tak dostaliśmy, jeszcze żadnych pieluchy nie kupowaliśmy :D jedziemy na prezentach drugi miesiac :) a jak u reszty ?

U nas katastrofa

Mały nie spał, zasnęłam z nim na fotelu i karku nie man dziś, do tego chyba ma katar :/ czasem kaszle i już stres czy to nie to zapalenie płuc :/

Starszy w domu dalej się leczy..

Stary chory, idzie do lekarza dziś obu to nie te PłucA

Zostałam sama z maluchami

Sorry że o sobie ..

Na priv reszta

Kuklaki ja juz nie mam migdalkow...;-( musialam je usunac pare lat temu jak trafilam do szpitala poniewaz opuchlam cala, ekg zle, badania zle a zaczelo sie od bolu gardla i poszlo mi na stawy itp..

reklama
Mila - phil&teds ale wersja z rozkładanym tym dolnym siedziskiem. Szukam małego wózka aby pól bagażnika nie zajmował. Zreszta samochodu tez szukamy. Citroena c5 jakby któraś z was miała na,zbyciu :)

Do góry