reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Kfisi gratuluje :) :)

To jeszcze 2 mamuski do rozpakowania. Szybko poszlo!!

Szaj moja miala 5 dni jak wyszlam na spacer a lalo i wialo. I zyje :D wczoraj caly dzien w ogrodzie bez czapki bo cieplo. Boze jakby to t zobaczyla :O :))

Margo masakra z tymi radami. Wcale Ci sie nie dziwie ze masz dosc. Ja jedna na odleflosc uslyszala i wybuchnelam do m. A tu jeszcze hormony...

Anulka ja mojego w nocy nie budze bo rano do pracy. Za to w weekend on walczy a ja spie w osobnym pokoju.

reklama
Ja tam budze mojego mimo ze rano do pracy ale ja to zolza :p
ale jakbym miala takie nocki zawsze jak dzisiaj to tez mialabym kryzys :( dzisiaj co 2 godziny cycala (choch zawsze w nocy co 3-3,5h jadla) + do tego marudzenie w przerwie ale jak o 4 sie obudzila na dobre to mialam juz dosc :( o 5 wyladowala z mezem w drugim pokoju dzieki czemu do 7,30 moglam spokojnie odespac choc troche

Margo podziwiam cie za cierpliwosc mnie na bank by sie skonczyla

Kifsi gratuluje maluszka

Ostatnia edycja:
Ehh te rady ha się ich naslucham od mojej mamy

Dziewczyny moja też coś wczoraj i w nocy wydziwia obok 2 godz glodna niby, mam nadzieję ze to chwilowe...

To ja też słyszę te rady nie dość ze w domu od teściowej to jeszcze moja siostra wczoraj do mnie rano pisze smsa :weź mała na pole. W południe dzwoni do mnie: masz ja na polu. Ona mieszka odemnie kilometr ale u mnie tak wczoraj wiało ze pościel mi z balkonu zawialo a pranie zawinelo się wokół sznurka. Nie chciałam jej brać na taką pogodę. Ale oczywiście każdy wie lepiej od matki.

U mnie dzisiaj samopoczucie dużo lepsze. Mała spala ładnie, pobudka tylko dwa razy. Dzisiaj M z nią siedział rano a ja się pomalowalam. Masakra czuje się sto razy lepiej. Później jedziemy do moich dziadków i na zakupy. Jak ja się cieszę :D

Kuklaki,
właśnie tak robię. Ale zauważyłam, że ona tak lubi na raty.. ;) Przynajmniej w nocy ładnie śpi.

A co myślicie o piciu szałwii przez krótki okres, dla uspokojenia laktacji?

Aga może rosną??? Te skoki rozw. Jest taki wykres skoków rozw. W 1 roku życia, z pierwszym mi się sprawdziło w 100% wszystko

Kuklaki mój tak robi, wypluwa a jak go odłożę to zaraz ryczy i szuka, dostawie i je :/ a w trakcie karmienia mogę nim manewrowac jak lalka bo tak śpi :p oby to chwilowe...

Dałam mu po karmieniu mm to 50 ml zjadł i śpi :)

Anulka oooo jaka Ty światowa :D

Asiawro szałwia hamuje.. Więc ostrożnie... Może lepsze zimne okłady po??

O tej szałwii myślałam w ostateczności.. ;) Ale chyba wszystko wraca do normy. Wcześniej to miałam chwile załamania, bo cycki były twarde, jakby wypełnione betonem i bardzo bolały. Nie spodziewałam się, że ten sławny nawał tak potrafi dać w kość ;)

reklama
Do góry