reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Renatka, kifsi. Gratulacje! :-D juz tylko czekamy na dwoje lub troje dzieciaczków :-D

Nie odpowiem Wam wszystkim niestety, mam za to pytanie. Moja gwiazda kończy dziś tydzień - planujemy wybrać się na pierwszy spacer dziś, ale zostałam zbesztana przez moją mamę, że absolutnie nie wolno małej wyjść bez werandowania. Wydaje mi się to niepotrzebne, nie urodziła się przecież w siarczysty mróz :-/. Dziś ma być 16 stopni...

Renatka gratulacje!

Anulka niech mąż chociaż przewija w nocy!!!

Aylin mojego nie myli, chcieli w 3 dobie ale nie dałam :p

Lei moja teściowa jest Hmmmm... Specyficzna Hahaha ciemna masa 8-)
U nas też nowe rzeczy, kasa, pieluchy, zabawki itp.. To oni tylko tak zawsze...

Mój tak jak twoja w dzień + ryczenie.. W nocy to samo. Żadnego usypiania na rękach!!

Kifsi gratulacje!!? Co za wielki dzidziuś!!!:) ktoś robi statystyki??? :D

Szaj ja wyszłam jak Hubi miał 6 dni.. Moja matka też dostała palpitacji... Pff... Konsultowalam z położna i takie wyjścia jak najbardziej!

Doberek!!!

Kifsi, gratuluje!!!! Duże dziecię!!!! Zdrowka życzę!!!!!!

Jestem trochę w szoku jak szybko nam idą te kwietniowe porody. Mamy jeszcze 8 dni a zostały do wyjścia tylko 2 maluszki z terminami 28 i 30 kwietnia!

Jutro mój dzień!!!! :D:D Dłuży mi się strasznie!!!!!

Katla, może aby nie przerywać bierz dzisiejszą ładną datę :D

Szaj, ja też bym wyszła na spacer!

Dzięki dziewczyny, tak właśnie myślałam, że spokojnie można wyjść zwłaszcza, że okno otwarte w pokoju mamy prawie cały czas, więc mała się już trochę przyzwyczaiła.

Doli, właśnie u mnie była wczoraj położna i też mówiła, żeby iść spokojnie ale jak widać, niektórzy sądzą, że wiedzą najlepiej...Zwłaszcza, że dwójkę swoich dzieci urodziła zimą :p.

reklama
Szaj idz i niczym się nie przejmuj:) !! Ja uwielbiam takie dobre rady: ) zazwyczaj wtedy robię na przekór :D :p

Anulka szczerze Ci współczuje!! Takie noszenie i lulanie i brak odpoczynku wykańcza.. Dobrze że twój m skończył nocki to moze bedzie Ci łatwiej

Kifsi gratuluje!! Spory chłopak :)

Do góry