Ech moja młoda spada sporo z wagi. Przy porodzie 3330 dzisiaj juz tylko 3086 i tak jak wczoraj qisiala na cycku caly czaa to tak teraz spi juz 4 godziny i ani mysli jeść. Jak tak dalej pójdzie to nas jutro nie wypuszcza. Zrobiła juz 4 wiellie kupki a jeść nie ma ochoty
a mi cycki zaaz rozsadzi. Odciagnelabym ale sie boje ze nie bedzie chciala jesc z butelki i tylko sie zmarnuje
Sataga 10% to norma spadania moja z 3100 spadla do 2800 i tez nas wypuscili bez problemu
teraz Basia spadla z 3810 do 3550 i sie troche czepiala pediatra ale to z powodu poczatkow :/
Myla strasznie mi przykro ze bylo tak strasznie
pamietam ze po porodzie syna przez pierwszy miesiac nie chcialam o nim gadac ani nawet o tym myslec ale dopiero jak zaczelam sie dzielic tym co przeszlam to jakos bylo mi lzej "przepracowalam swoja traume" i mi ulzylo - moze tobie tez to pomoze
ale nie naciskam to musi byc twoja decyzja
Asiorek przespij sie bo nie bedziesz miala sil jutro
ja cala noc nie spalam przy porodzie i pozniej z corcia juz bylo mi bardzo ciezko to odespac
mega trzymam kciuki zeby szybko poszlo
Margo zapomnialam napisac - mega wspolczuje najazdu rodziny
i to jeszcze na caly tydzien :/ uciekaj ile wlezie do sypialni z maluszkiem jak tylko poczujesz sie zmeczona - kompletnie sie rodzina nie przejmuj
moi tesciowie przyjezdzaja w weekend malutka zobaczyc ale tylko na kawe i ciasto wpadaja nawet obiadu nie chca
laski ktore juz spaceruja z maluszkami , po 3 dniach werandowania chcialabym wyjsc jutro z malutka na pierwszy spacer bo ma byc bardzo ladna pogoda ok 18 stopni. jak ubieracie swoje maluszki w taka pogode ?
mam welurkowy spiworek wiosenny albo bluze dresowa do wyboru i nie wiem co wybrac
na spiworek moze byc za cieplo a na bluze nie za zimno ?
dodam ze mloda jest mega cieplolubna jak tylko jej przez chwile zimno nawet podczas zmiany pieluszki to od razu robi sie niespokojna i dostaje czkawki
hehe najbardziej lubi jak ja po kapieli w cieplutki recznik prosto z grzejnika opatulic