reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Milia ale cudna Malgosia ;-)
Babydust..Mikolaj mial problem z oddychaniem, byl odsysany, mial podawany tlen, podlaczony do kardiomonitora, mial mierzana saturacje, tetno, temperature, podlaczona kroplowke..ale juz lepiej jest.
Babydust..Mikolaj mial problem z oddychaniem, byl odsysany, mial podawany tlen, podlaczony do kardiomonitora, mial mierzana saturacje, tetno, temperature, podlaczona kroplowke..ale juz lepiej jest.
Asia to ciekawe czy bedzie Ci pomagal jak urodzisz czy tez taki praca zajety... Musisz go jakos do pionu postawic
Myla ciezkie noce to nie jedna z nas chyba ma teraz juz... ja tez sie juz mecze, klade sie jest ok, a w nocy zaczyna sie wstawanie do wc, brzuch obolaly, przekrecic sie ciezko, do tego brzuch mi twardnieje i czasem jakies bole sie odzywaja, rano jestem bardziej zmeczona niz po calym dniu.
Sharmota to Ty widze w ogole masz wielka niewiadoma kiedy porod
Olusia Anulka, oby jak najszybciej uregulowalo wam sie z tym pokarmem zebyscie mogly karmic normalnie, dla mnie to tez nie wiadoma jak to bedzie, zastanawiam sie czy bede wiedziala co i jak i czy sobie poradze
Milia widac od razu ze spokojny aniolek ;-)
Myla ciezkie noce to nie jedna z nas chyba ma teraz juz... ja tez sie juz mecze, klade sie jest ok, a w nocy zaczyna sie wstawanie do wc, brzuch obolaly, przekrecic sie ciezko, do tego brzuch mi twardnieje i czasem jakies bole sie odzywaja, rano jestem bardziej zmeczona niz po calym dniu.
Sharmota to Ty widze w ogole masz wielka niewiadoma kiedy porod
Olusia Anulka, oby jak najszybciej uregulowalo wam sie z tym pokarmem zebyscie mogly karmic normalnie, dla mnie to tez nie wiadoma jak to bedzie, zastanawiam sie czy bede wiedziala co i jak i czy sobie poradze
Milia widac od razu ze spokojny aniolek ;-)
Kuklaki
Fanka BB :)
Kuklaki a tak wiesz,całokształt.
Dzień w dzień myśleć kto dziś w razie co ma mieć dyżur przy chlopakach, źle się czuje,ledwo się ruszam i tak ogólnie w głowie taki bliżej nieokreślony dol.
Anulka z karmieniem na poczatku jest zawsze ciężko. Nie poddawaj się jak chcesz karmic
Myla jeszcze troszke, hormony
szaleja i nerwy masz na wszystko, nie mozesz sie doczekac porodu, zajmij sie czyms, obejzyj jakas komediemoze sie lepiej poczujesz.
Milia maly slodki spioszek z Malgosi. Ja zapytam mamy czy sie rozliczyla.
sharmota
Zaangażowana w BB
Sharmota a jaka data wyszła ci z pierwszego USG ? Bo na tym najbardziej trzeba się opierać
Ale jak to jaka data, bo nie rozumiem. Zaraz się dotoczę do torebki i wszystkich dokumentów i spojrzę. Chodzi Ci, że na pierwszym usg powinien mniej więcej określić ile ma płód, tak? No tak właśnie myslałam, ale jak widać on się opiera natym m=nieszczęsnym 15 lipca, a to nieprawda..
sharmota
Zaangażowana w BB
marela,
sharmota,
aż mnie zaintrygowałaś. To na kiedy ten termin w końcu masz?
Nie wiem już teraz=(((((
reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
Dorwalam smoka i IDE spać.
Malgoś jest przekochana
Malgoś jest przekochana