reklama
Anemonne
Fanka BB :)
Dzień dobry,
Ja tez się dziś mega wcześnie obudziłam i juz po śniadanku ale ten brzuch mi nie daje spokoju codziennie rano boli i kuje okropnie tam na dole. a teraz kot sie stęsknił i wlazł na mnie i mruczy a to oznacza że zaraz bedzie rewolucja w brzuchu bo mały uwielbia
Ja tez się dziś mega wcześnie obudziłam i juz po śniadanku ale ten brzuch mi nie daje spokoju codziennie rano boli i kuje okropnie tam na dole. a teraz kot sie stęsknił i wlazł na mnie i mruczy a to oznacza że zaraz bedzie rewolucja w brzuchu bo mały uwielbia
Anemonne
zobaczcie jaki filmik znalazlam: https://www.youtube.com/watch?v=lfbsi-JkYWw
podobno delfiny przez to że komunikuja sie za pomocą ultrasonografu jakoś wyjątkowo wpływają na akcje porodowa
podobno delfiny przez to że komunikuja sie za pomocą ultrasonografu jakoś wyjątkowo wpływają na akcje porodowa
Margo spokojnie ! Twoja brzuszkowa dziewczynka jest już bardzo silna więc nic jej nie będzie zresztą teraz trafilas chyba na trochę inne traktowanie w szpitalu...
Doli jak żyjesz ?
Mnie od wczoraj ciągle boli podbrzusze -_- a w nocy w ogóle nie spalam bo mały terrorysta oszalał i ciągle mi wbijał a to pupsko a to stopy
Doli jak żyjesz ?
Mnie od wczoraj ciągle boli podbrzusze -_- a w nocy w ogóle nie spalam bo mały terrorysta oszalał i ciągle mi wbijał a to pupsko a to stopy
Drogie Mamusie! Chciałabym się Was zapytać czy mówił Wam
Ginekolog ile mniej wiecej w 35 ważyło/waży Wasza Pociecha? U mnie stwierdzono, że mam trochę mały brzuch i na usg wyszło, że Dzidziuś waży w 35 tydzien 2 dni 2.200-2.270 kg i raczej bedzie drobny. Termin porodu mam na 14 kwietnia. Co Wasi lekarze mówią o przykroście wagi Dziecka w ostatnim
Miesiacu? Dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam
Ginekolog ile mniej wiecej w 35 ważyło/waży Wasza Pociecha? U mnie stwierdzono, że mam trochę mały brzuch i na usg wyszło, że Dzidziuś waży w 35 tydzien 2 dni 2.200-2.270 kg i raczej bedzie drobny. Termin porodu mam na 14 kwietnia. Co Wasi lekarze mówią o przykroście wagi Dziecka w ostatnim
Miesiacu? Dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam
Patinha ja będąc w szpitalu ciągle sluchalam jaki to mam mały brzuch i że pewnie dziecko za małe ale w końcu dorwal się do USG facet który jest specjalista od USG mnie zbadał i mały w 34t3d ważył 2400gram. I mi powiedział że mały nóżki ma większe niz tydzień ciąży ale za to brzuszek ma ponad tydzień mniejszy ale on po prostu będzie długo a chudy może u Ciebie tez są rozbieżności takie jak u mnie i stad niższa waga ?
Margomari
Milia właśnie wiem że tak z tą dokumentacją szpitalną jest. Ja nie miałam żadnych infekcji przy przyjęciu do szpitala i żadnych zakażeń ani śladu po nich kilka miesięcy po porodzie (choć wiem że miałam jakieś bakterie podczas pobytu w szpitalu ale zupełnie inne niż te wykryte u dziecka). W szpitalu próbowali mi wmówić że mała zaraziła się ode mnie i wcale bym się nie zdziwiła jakby się okazało że wpisali w papiery żeby było na mnie. Po śmierci małej miałam robić aferę ale pogadałam z moim szefem i oboje doszliśmy do wniosku że życia to małej nie zwróci a w prawie karnym czegoś takiego jak odpowiedzialności zbiorowej nie ma a wskazanie konkretnej osoby winnej w wielkim szpitalu klinicznym jest niemożliwe. Zostawała mi droga cywilna i pewnie po kilku latach, zszarganych nerwach i zrujnowanym zdrowiu coś ram bym ugrała ale co ja bym z tą kasą zrobiła? Dziecka by mi to nie zwróciło a kasy nie potrafiłabym wydać na siebie więc pewnie oddałabym na jakąś organizację - więc odpuściłam. Nie wnikam już i staram się żyć w miarę normalnie.
Ale przez to całe doświadczenie cała moja obecna ciąża to nerwy i strach i nie będę w stanie kompletnie wyluzować do momentu kiedy zobaczę że maluszek jest na świecie i że jest z nią wszystko ok.
No to się wygadałam
Ale przez to całe doświadczenie cała moja obecna ciąża to nerwy i strach i nie będę w stanie kompletnie wyluzować do momentu kiedy zobaczę że maluszek jest na świecie i że jest z nią wszystko ok.
No to się wygadałam
Ostatnia edycja:
reklama