reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Moj mezus wrocil nie dawno ze sklepu... wiec rozpakowalam zakupy i wcinam sobie kasztanka na ktore mam ostatnio meeeega ochote...
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

A ja w piatek bede miala gosci, cos zrobie w domku a moj pomoze mi.. poza tym swietuje w tym dniu....
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Doli następnym razem sprubuje z ta przegotowana woda z miodem :) dzieki :*

Vesunna no śliczne ubranka :)
Widze ze jeszcze nie na 100% na dziewczynkę tylko unisex :p

Szaj no ja sie tez zamartwiam , ale pewnie nie potrzebnie ..., wzięłam detektor i słyszałam serduszko i wszystko ok było :) ja musze czekac do 2.12 ... , ale chyba wczesniej pójdę ...

Magdalena no ta ciaza u mnie tez nie jest najlepsza z samopoczucia ..., ale nie ma co narzekać ...
Mam nadzieje ze ciśnienie sie na dłuższy czas unormuje ✊❤️✊❤️✊

Lei bierzesz jakies tabletki w tej ciazy jak nospa czy cos? Jesli tak kupujesz je tu? I jak sie one tu nazywają :p
Tu tez jest nospa, ale czy to to samo?
Dziekiiii :)

Dygotka no to super kocia niespodzianka hehe , moje to tylko pawia puszczają lol i nieraz u nas w sypialni na luzku , lub co gorzej do buta :szok:

Pat tylko ze kopniaków jeszcze nie poczułam :( dalej sa lekkie ruchy i muśnięcia ..., jutro chyba zrobie wizytę u gina dla świetego spokoju ...
Z siusianiem tez tak robię hehe :)
Jak dzisiaj samopoczucie?❤️❤️❤️

Kuklaki no przez noc przeszło , ale teraz znowu mam dziwne uczucie, oby nie wróciło :(
A Ty jak sie dzis czujesz? ❤️❤️❤️

Olusia dzieki słonko :*
Było lepiej, ale mam uczucie ze nocka bedzie przekichana :(
Daje o sobie juz znać troche ...

Myla no nieraz sie tego nie czuje, zwłaszcza jak to w środku świństwo siedzi ..., najlepiej konsultacje z ginem zrobić i sie zbadać ...

Doli mam robiony posiew, ale to na przedostatniej wizycie, ostatnio sie pytał czy cos swędzi czy piecze, ale tak nie było wiec nie robił ..

A mnie głowa zaczyna tez bolec
:( normalnie za duzo tego lol

Karina zdrowka zycze... obys sie lepiej szybko poczula... bidulka.... a nie orientujesz sie od czego cie boli? moze cos zjadlas? albo jakis wirus? a swietuje moje urodzinki ...;-)

p.s kasztanki i tiki taki mam duzo... chcesz? :D moge sie podzielic.... :-)

Karinka dzieki dzisiaj juz spoko, juz wczoraj mi przeszlo wieczorem po tym jak wszystko zwymiotowalam:tak:

Jutro rano ide porobic badania, krew, mocz, posiew i nie wiem co mi tam jeaszcze wypisal. Mam nadzieje ze szybko beda wyniki i pojde z nimi do gina to zobacze dzidziola. Moj juz czeka zeby isc i dowiedziec sie co bedzie

Ostatnia edycja:
Olusia nie lubie Cie :( uwielbiam kasztanki i tiki taki i malagi tez...

A ja jutro jade na big zakupy booo w piątek i sobotę mamy mega imprezę ;)
Musialam rozdzielić na 2 dni urodzinki Ksawerego. W piątek zabieram pierwszy klas i sto w z klasy Ksawerego i idziemy się bawić na nasza domowke a w sobotę przyjeżdżają dzieci znajomych ze znajomymi i Arka siostra z dziecmi...taka impreza ;)

Olusia dzieki :)
Nie powiem nie to kasztankow i tiki takow lol mam tez w domu :) zapasy hehe

No wiem ze urodzinki słoneczko moje ma :) tylko sie droczylam hehe
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kuklaki to dobrze ze przeszło :tak:
Ja tez myslalam nad pawiem wczoraj lol, ale to najgorsze co moze byc dla mnie :( wiec sie męczyłam

Kasztanki i tikitaki !!! :) ale mi smaka zrobiłyscie.... ehhhh
ja dzis po polowkowym
synek jak nic :D 350 gr w 21 tygodniu
wszytsko ok , tylko komory mozgowe minimalnie powiekszone ale norma do 10mm a moj ma jedna 7,7 a druga 8,5.
doktorek kazal sie nie martwic ale mamy sprawdzic jak sie maja komory w 30 tyg.
nie bylabym soba jakbym nie wygooglala - ponoc czesto jest spory przyrost wlasnie w okolicach 20 tyg i zazwyczaj sie to wyrownuje
spokojnej nocy
Moj maly sie dzis wyjatkowo wierci - nie odpoczywa wogole .. hehe
:)

reklama
Do góry