reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Moj mezus wrocil nie dawno ze sklepu... wiec rozpakowalam zakupy i wcinam sobie kasztanka na ktore mam ostatnio meeeega ochote...
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

A ja w piatek bede miala gosci, cos zrobie w domku a moj pomoze mi.. poza tym swietuje w tym dniu....
yes2.gif.pagespeed.ce.odCVgD4k4B.gif

reklama
Doli następnym razem sprubuje z ta przegotowana woda z miodem :) dzieki :*

Vesunna no śliczne ubranka :)
Widze ze jeszcze nie na 100% na dziewczynkę tylko unisex :p

Szaj no ja sie tez zamartwiam , ale pewnie nie potrzebnie ..., wzięłam detektor i słyszałam serduszko i wszystko ok było :) ja musze czekac do 2.12 ... , ale chyba wczesniej pójdę ...

Magdalena no ta ciaza u mnie tez nie jest najlepsza z samopoczucia ..., ale nie ma co narzekać ...
Mam nadzieje ze ciśnienie sie na dłuższy czas unormuje ✊❤️✊❤️✊

Lei bierzesz jakies tabletki w tej ciazy jak nospa czy cos? Jesli tak kupujesz je tu? I jak sie one tu nazywają :p
Tu tez jest nospa, ale czy to to samo?
Dziekiiii :)

Dygotka no to super kocia niespodzianka hehe , moje to tylko pawia puszczają lol i nieraz u nas w sypialni na luzku , lub co gorzej do buta :szok:

Pat tylko ze kopniaków jeszcze nie poczułam :( dalej sa lekkie ruchy i muśnięcia ..., jutro chyba zrobie wizytę u gina dla świetego spokoju ...
Z siusianiem tez tak robię hehe :)
Jak dzisiaj samopoczucie?❤️❤️❤️

Kuklaki no przez noc przeszło , ale teraz znowu mam dziwne uczucie, oby nie wróciło :(
A Ty jak sie dzis czujesz? ❤️❤️❤️

Olusia dzieki słonko :*
Było lepiej, ale mam uczucie ze nocka bedzie przekichana :(
Daje o sobie juz znać troche ...

Myla no nieraz sie tego nie czuje, zwłaszcza jak to w środku świństwo siedzi ..., najlepiej konsultacje z ginem zrobić i sie zbadać ...

Doli mam robiony posiew, ale to na przedostatniej wizycie, ostatnio sie pytał czy cos swędzi czy piecze, ale tak nie było wiec nie robił ..

A mnie głowa zaczyna tez bolec
:( normalnie za duzo tego lol

Karina zdrowka zycze... obys sie lepiej szybko poczula... bidulka.... a nie orientujesz sie od czego cie boli? moze cos zjadlas? albo jakis wirus? a swietuje moje urodzinki ...;-)

p.s kasztanki i tiki taki mam duzo... chcesz? :D moge sie podzielic.... :-)

Karinka dzieki dzisiaj juz spoko, juz wczoraj mi przeszlo wieczorem po tym jak wszystko zwymiotowalam:tak:

Jutro rano ide porobic badania, krew, mocz, posiew i nie wiem co mi tam jeaszcze wypisal. Mam nadzieje ze szybko beda wyniki i pojde z nimi do gina to zobacze dzidziola. Moj juz czeka zeby isc i dowiedziec sie co bedzie

Ostatnia edycja:
Olusia nie lubie Cie :( uwielbiam kasztanki i tiki taki i malagi tez...

A ja jutro jade na big zakupy booo w piątek i sobotę mamy mega imprezę ;)
Musialam rozdzielić na 2 dni urodzinki Ksawerego. W piątek zabieram pierwszy klas i sto w z klasy Ksawerego i idziemy się bawić na nasza domowke a w sobotę przyjeżdżają dzieci znajomych ze znajomymi i Arka siostra z dziecmi...taka impreza ;)

Olusia dzieki :)
Nie powiem nie to kasztankow i tiki takow lol mam tez w domu :) zapasy hehe

No wiem ze urodzinki słoneczko moje ma :) tylko sie droczylam hehe
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Kuklaki to dobrze ze przeszło :tak:
Ja tez myslalam nad pawiem wczoraj lol, ale to najgorsze co moze byc dla mnie :( wiec sie męczyłam

Kasztanki i tikitaki !!! :) ale mi smaka zrobiłyscie.... ehhhh
ja dzis po polowkowym
synek jak nic :D 350 gr w 21 tygodniu
wszytsko ok , tylko komory mozgowe minimalnie powiekszone ale norma do 10mm a moj ma jedna 7,7 a druga 8,5.
doktorek kazal sie nie martwic ale mamy sprawdzic jak sie maja komory w 30 tyg.
nie bylabym soba jakbym nie wygooglala - ponoc czesto jest spory przyrost wlasnie w okolicach 20 tyg i zazwyczaj sie to wyrownuje
spokojnej nocy
Moj maly sie dzis wyjatkowo wierci - nie odpoczywa wogole .. hehe
:)

reklama
Do góry